Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la 62 de ani! Cât de naturală și asumată e artista!

Ultima actualizare:

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 62 de ani, a dat de curând aglomerația din oraș pe o relaxare binemeritată pe litoralul românesc, acolo unde s-a întâlnit și cu paparazzii noștri! Iată cum arată artista în prezent și cu ce culoare de păr mai cochetează!

Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la 62 de ani! Foto: Blitz
Cum arată Silvia Dumitrescu în costum de baie, la 62 de ani! Foto: Blitz

Silvia Dumitrescu pare că și-a păstrat stilul „rebel” de odinioară intact, chiar dacă la vârsta ei alte bunicuțe de feresc să mai iasă în evidență, din punct de vedere vestimentar sau al look-ului. Acesta nu este însă și cazul cântăreței, care este la fel de nonconformistă ca la 20 de ani!

Pe același subiect: Silvia Dumitrescu, ținută rock, tunsoare punk la 60 de ani! Cum am surprins-o prin oraș

Silvia Dumitrescu, liberă la mare!

Pe plajă însă, artista reușește să se încadreze cu brio în peisaj, în special după ce a renunțat la culorile stridente din păr. După ce s-a „jucat”, de-a lungul timpului, cu mai multe nuanțe, Silvia Dumitrescu pare că a renunțat în prezent la culorile electrizante, revenind la un blond platinat. Există posibilitatea ca artista să își fi lăsat, într-un final, chiar nuanța naturală, culoarea de acum fiind tocmai rezultatul renunțării la vopsea.

Iată și: FOTO Silvia Dumitrescu, fără inhibiţii pe plajă în Vama Veche

Paparazzii noștri au surprins-o recent pe cântăreață, în stațiunea Vama Veche de pe litoralul românesc, care pare să fie preferata sa. Fără inhibiții legate de vârstă sau de aspectul fizic, Silvia a strălucit pe plajă într-un costum de baie din două piese, albastru precum marea. 

Cu o pereche de ochelari de soare „cool” pe post de accesoriu, vedeta a făcut câteva plimbări pe plajă, după care s-a retras pe șezlong pentru mici sesiuni de bronzat.

Vezi și: Silvia Dumitrescu, aniversare specială în familie. Ea şi soţul ei au împlinit 27 de ani de căsnicie

Cum se menține Silvia Dumitrescu în formă

De ceva vreme, Silvia Dumitrescu a anunțat că s-a apucat de lecții de yoga, lucru care și-a pus amprenta asupra siluetei sale. Față de anii trecuți, artista pare, într-adevăr mai suplă, și arată și se simte din ce în ce mai bine în propriul corp! 

Am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu cele 15 kilograme în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm.”, declara Silvia Dumitrescu, pentru Click!, în urmă cu ceva vreme.

Nu rata: Silvia Dumitrescu a ajuns la silueta de acum 30 de ani

Silvia Dumitrescu este căsătorită cu compozitorul Florin Ochescu din 1993, iar împreună au un fiu, pe Iulian, acum în vârstă de 29 de ani. Tânărul a călcat pe urmele părinților săi și s-a apucat de muzică, fiind în prezent un pianist de succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!