Silvia Dumitrescu a ajuns la silueta de acum 30 de ani

Ultima actualizare:

    2018 - La 58 de ani,  artista se  distrează  la fel ca-n  tinereţe, în  Vama Veche
2018 - La 58 de ani, artista se distrează la fel ca-n tinereţe, în Vama Veche

Silvia Dumitrescu a reuşit să topească peste 20 kg şi să arate ca acum 33 de ani. Interpreta, care s-a remarcat în anii ’85 la Festivalul Mamaia, are acum o siluetă de vis. Ea şi-a etalat trupul la mare, în toată splendoarea, într-un costum de baie.

Solista de muzică pop Silvia Dumitrescu (58 de ani) s-a remarcat la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia ‘85”, unde a obţinut Premiul I la secţiunea «Interpretare». Pe atunci era subţirică şi orice purta îi venea de minune. Pe plajă, când apărea în costum de baie, toată lumea întorcea capul după ea. Este celebră o imagine cu solista, ţinând în braţe o maimuţică, “mascotă” cu care toţi turiştii se fotografiau pe Litoral, la vremea aceea. Cu timpul a început să se îngraşe, iar acest lucru a nemulţumit-o peste măsură. În urmă cu patru ani, Silvia Dumitrescu a reuşit să dea jos 20 kg şi să se simtă bine în pielea ei, însă mai târziu avea să le pună la loc. Cu toate acestea, nici când avea kilograme în plus, ea nu se sfia să se afişeze pe plajă, în costum de baie, şi nici să posteze imaginile pe Internet.

Se relaxează în Vama Veche, la hotelul lui Ovidiu Komornyik

A fost şi este asumată şi curajoasă. Acum, Silvia este o cu totul altă persoană. Artista a reuşit să dea jos kilogramele încă de la finalul anului trecut, după ce a început să adopte o alimentaţie corespunzătoare. ”Am început din decembrie să am grijă ce mănânc. Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu cele 15 kilograme în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, declara pentru Click! Silvia în luna aprilie.


    1985 - Tânăra Silvia  Dumitrescu  purta cel mai  decoltat costum  de baie pe  Litoral
1985 - Tânăra Silvia Dumitrescu purta cel mai decoltat costum de baie pe Litoral

De atunci, ea a reuşit să mai dea jos aproximativ încă 10 kg, ajungând să arate ca în imaginea de acum 33 de ani, de pe plajă, de la Mamaia. Solista se mândreşte cu faptul că a reuşit să slăbească şi a postat o imagine nouă, tot de pe Litoral. Se află într-o vacanţă la Vama Veche, la hotelul bunului ei prieten, Ovidiu Komornyik. Silvia Dumitrescu este căsătorită cu celebrul compozitor Florin Ochescu, este mama unui băiat în vârstă de 25 de ani, Iulian, care i-a moştenit talentul muzical, devenind un pianist cu multe premii în palmares. Recent, ea şi Florin Ochescu au sărbătorit Nunta de Argint, la 25 de ani de la cununia civilă. Ei colaborează şi pe plan profesional, susţinând concerte pe Litoral, în special la Vama Veche, în sezonul estival: ”La mare ne simţim cel mai bine, verile suntem pe plajă. Ziua ne odihnim şi seara cântăm pentru turişti”, a povestit Silvia. 

Romaniţa, aceleaşi dimensiuni ca la 23 de ani


    2018 Romanița, în brațele  lui Iulian Gogan, în vacanță
2018 Romanița, în brațele lui Iulian Gogan, în vacanță

Romanița Iovan (53 ani) a arătat bine întotdeauna, iar acum, la vârsta pe care o are își menține silueta de fotomodel. Fosta soție a regretatului pilot Adrian Iovan este foarte atentă la alimentația zilnică și face mult sport. Însă, are și un viciu: nu poate renunța la cafea, spune ea. Ea consumă mai mult legume, fructe şi peşte.


    1988 A fost un  fotomodel  de succes
1988 A fost un fotomodel de succes

”Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea- soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador… Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele”, ne povestea Romaniţa, care acum se află în vacanță, alături de iubitul ei, avocatul Iulian Gogan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net