Steliana Sima a întors capete pe străzile din București! Ținuta cu care a făcut furori

#Exclusiv Click!

Steliana Sima (57 de ani) nu se dezminte! Una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România se pare că iubește să combine mai multe stiluri vestimentare la o singură ținută de zi cu zi. Recent, colegii noștri au surprins-o pe cântăreață, pe străzile din București, îmbrăcată foarte la modă! Bravo, Steliana! Nota zece de la noi!

Steliana Sima, în port tradițional și pe stradă!

Pentru că acum este perioada filmărilor pentru Crăciun și Revelion, artiștii iubiți de o țară întreagă aleargă de la un studio la altul. Steliana Sima este una dintre vedetele care a reușit să intre foarte ușor sub pielea multor români datorită pieselor emoționante pe care le cântă.

Zilele trecute, paparazii Click! au surprins-o pe Steliana Sima în timp ce se urca în mașina sa de lux, cu mulți cai putere, un BMW X5, îmbrăcată extrem de șic. Cântăreața cel mai probabil ieșise de la o filmare, deoarece era îmbrăcată în costum populară.

Pentru că este frig afară, artista a renunțat la pantofii cu toc, cu care ne-a obișnuit atunci când este în lumina reflectoarelor, pentru o pereche de UGG-uri călduroase și comode.  Se pare că artistaa nu spune “nu” atunci când vine vorba să combine două stiluri vestimentare diferite într-unul singur.

Din fotografiile surprinse de colegii noștri se mai poate vedea și că Steliana Sima nu era în compania nimănui. Așa că nu a stat prea mult timp să zăbovească într-un loc și s-a urcat la volanul autorismului și a plecat spre următoarea destinație.

Steliana Sima, atentă la felul în care arată

Trebuie spus și faptul că Steliana Sima nu este atentă doar la stilul său vestimentar, ci și la sufletul și îngrijirea aspectului ei fizic.

„Îmi place foarte mult să am grijă de mine. Merg la medicină holistică, fac terapii, masaj corporal cu ventuze și bambus, fac radiofrecvență și oxigen baric pentru față, masaj de întreținere. E o procedură destul de costisitoare, fac de obicei câte 6  ședințe, iar produsele folosite de ei la aceste proceduri sunt cele pe care le folosește Madonna înainte de a urca pe scenă.

Cocktail-ul constă în creme, începând de la partea de demachiant, serum, geluri speciale, iar în pachetul respectiv de tratament sunt și 6 fiole care se pun în aparat și cu oxigen baric, după ce faci radiofrecvență, se aplică acest cocktail de vitamine, cu acid hialuronic, cu oxigen baric, și îmi hrănesc fața”, ne-a declarat Steliana Sima.

Vezi si: Cum se îngrijește Steliana Sima la 57 de ani! Ce are în comun cu Madonna!

Cine este Steliana Sima, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România?

Steliana Sima și-a început activitatea profesională de mică. Asta pentru că primele sale evenimente le-a avut încă din școala generală, mai exact din anul 1983, unde a început să participe la concursuri pe domeniul artistic, iar în același timp s-a și angajat la Ansamblul „Rapsodia Oltului”, colaborând și cu Ansamblul „Plaiurile Oltului”. Persoana care i-a dat o mână importantă de ajutor a fost Maria Ciobanu, în anul 1987. „Ciocârlia muzicii populare” i-a deschis multe uși Stelianei Sima în acea perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!