Uite cu ce bolid circulă fiica lui Becali ca să-și ia cafeaua de dimineață! Cine este «valetul personal»?

Hagi-Luțu a devenit în ultima vreme șoferul Alexandrei Becali. Acesta se poarta ca un adevărat valet, deschizându-i portiera fetei lui Gigi Becali când aceasta dorește să coboare. Luțu conduce bolidul de lux al Alexandrei și merge peste tot cu aceasta. Alexandra a făcut o scurtă oprire la cafeneaua preferată de pe Beller, de unde și-a luat o cafea la pachet. Luțu și-a făcut datoria și s-a asigurat ca prințesa lui Gigi nu pățește nimic rău.

gigi becali si alexandra

Alexandra Becali are parte de toate privilegiile cuvenite fiicei latifundiarului din Pipera. Fiecare pas al prințesei lui Gigi este păzit cu atenție de nimeni altul decât Hagi Luțu, care a devenit șoferul răsfățatei prințese din Pipera. 

Nu rata nici: FOTO De ce au ieșit la mall Sandra Mutu, Brigitte Pastramă și Alexandra Becali

Precum orice domnișoară copleșită de dramele tinereții, Alexandra Becali a avut nevoie să se energize puțin cu o ceașcă de cafea, ca să aibă o viziune mai clară asupra situației. Fiica patronului FCSB s-a îndreptat către cafeneaua ei preferată, dar nu oricum, ci în mașina de lux, condusă desigur de șoferul personal, Hagi Luțu. 

Vezi și: Gigi Becali, cartier de blocuri cu biserică mare cât o catedrală, în Pipera

Fotoreporterii Click! au asistat la întreaga scenă și au urmărit cum Alexandra Becali s-a urcat în bolidul de lux și a făcut o scurtă oprire pentru o cafea bună, ca mai apoi să se urce din nou în mașină și să își continue ziua. 

Hai să afli și: Nuntă mare la Palat! Se anunță eveniment de cinci stele în familia Becali! Cine sunt mirii?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
untold festival
COS Târgoviște are nevoie de sute de angajați. FOTO C.S.
image
image
image
image
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub florin zamfirescu png
cub oana zavoranu png