Gigi Becali renunță la fotbal! Ce l-ar putea împinge pe patron să recurgă la o asemenea decizie

În urma înfrângerii cu Rapid, Gigi Becali a răbufnit și a anunțat, fără nicio problemă, că este gata să se retragă din fotbal, dacă FCSB nu reușește să prindă grupele UEFA Europa Conference League. 

FCSB nu este chiar pe cele mai bune drumuri. Recent, în etapa a doua din SuperLiga, a pierdut în fața echipei Rapid, scor 0-2, după a reușit un egal cu Universitatea Cluj și, în cele din urmă, a terminat cu un scor de 0-1 cu Saburtalo Tbilisi. 

Meciul de joi, 28 iulie, este decisiv pentru FCSB, dar și pentru Gigi Becali. Echipa trebuie să câștige neapărat meciul pentru a se califica în turul 3 preliminar din Conference League. 

În cadrul unei intervenții la Digi Sport, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că meciul din această joi este foarte important pentru o șansă la calificarea în grupe. Dacă echipa nu va reuși să se califice în grupe, acesta a menționat că va începe operațiunea de retragere. 

Vezi și: Fost fotbalist de la FCSB, implicat în accident rutier. Trei oameni au ajuns la spital

Totuși, acesta a dat și un ultimatum, în cazul în care acesta nu se va retrage. De la salariile pe care le oferă patronul, cuprinse între 20.000 - 30.000 de euro, acesta va scădea profund fondul de salarii, ajungând la 7.000 sau chiar 5.000 de euro. 

Gigi Becali, probleme pe toate planurile

Nici când vine vorba de afaceri Gigi Becali nu o duce prea bine. Acesta nu a lansat bine operațiunea „Becali Hotel”, că deja are probleme cu acesta, recurgând la reduceri foarte mari pentru un complex ce ar trebui să se bucure de foarte mulți turiști.

Citește mai multe despre acest subiect: Gigi, e groasă! Becali, pândit de faliment cu hotelul de la mare! Prețurile la cazare au “intrat” urgent la apă!

Acesta deja a pregătit o serie de reduceri pentru turiști, chiar dacă suntem în plin sezon estival, iar, așa cum se prezintă situația, turiștii nu aleg să-și petreacă vacanțele pe litoralul românesc, ci în străinătate, deoarece condițiile sunt mai bune, iar prețurile sunt mult mai mici. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net