Uite-l pe băiatul cel mic al lui Arșinel vânzător în piață! N-ai să crezi ce succes are!

#Exclusiv Click!

A avut un tată celebru, dar el nu se dă în lături de la munca de jos. Cristian, fiul cel mic al regretatului Alexandru Arșinel, face bani frumoși...la piață. Acesta a fost surprins, de fotoreporterii Click!, chiar în timp ce vindea legume și fructe din cultura proprie, la taraba din Cotroceni. Lumea se înghesuie buluc ca să cumpere produsele cultivate chiar de el!

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, are fler la afaceri. A absolvit două facultăți, însă, în final, s-a orientat tot spre munca de jos, care îi aduce câștiguri frumoase. Cristian nu se sfiește să fie vânzător la o piața volantă, aflată la doi pași de locuința familiei, din zona Cotroceni, unde poate fi întâlnit la sfârșit de săpătmână.

Arșinel junior a fost surprins în plină acțiune, la piață, chiar zilele trecute, de către fotoreporterii Click! Acesta își făcea exemplar treaba la tarabă, în jurul prânzului. Băiatul marelui actor era în mare vervă și nu-și mai vedea capul de treabă cu clienții, care făcuseră coadă la el la tarabă ca să-i cumperea produsele proaspete: mere, struguri, praz și multe alte legume și fructe de sezon.

Se vede că fiul regretatului actor a dat lovitura cu afacerea sa din domeniul agricol. El și-a amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, unde cultivă legume și fructe, pe care ulterior le vinde în piață.

Cristian Arșinel a făcut două facultăți și a lucrat în bancă!

La un moment dat, fiul lui Arșinel ajunsese să-și vândă produsele și în supermarketuri, nu doar la piață. Se întâmpla prin 2019, atunci când punea la vânzare roşii şi ardei la caserolă, în marile lanțuri de magazine.

Regretatul Alexandru Arșinel a încercat să-și ajute cât a putut fiul. În urmă cu trei ani, atunci când era încă în putere, Arșinel a vândut el însuși legume și fructe la taraba fiului său din Cotroceni.

Este emoționant momentul pentru că eu, de fapt, m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur, fără să fie plătit de cineva.

El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur”, a explicat atunci Alexandru Arșinel, lăundându-și fiul pentru inițiativă și curaj.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață anul trecut, la 83 de ani Sursa: Click!
Alexandru Arșinel s-a stins din viață anul trecut, la 83 de ani Sursa: Click!

Averea lui Alexandru Arșinel, împărțită între fiii lui

Alexandru Arșinel s-a sins din viață pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Actorul are doi fii, Bogdan și Cristian, niciunul însă nu i-a urmat cariera. În schimb, cei doi au fost atrași de lumea antreprenoriatului și și-au dezvoltat propriile afaceri.

Bogdan Arșinel, fiul cel mare al regretatului actor, s-a născut în 1970. Este de profesie inginer constructor și a făcut avere de pe urma chiriilor. Se pare că Bogdan deține o proprietate de 154 de metri pătraţi în staţiunea Nea Moudania, din insula grecească Halkidiki, pe care obișnuiește să o închirieze turiștilor.

În 1973, venea pe lume și cel de-al doilea fiu al actorului, Cristian Arșinel. Acesta a urmat cursurile Facultății de Drept, apoi și pe cele ale Academiei de Studii Economice din București (ASE). Mezinul familiei și-a încercat norocul în agricultură, produsele sale fiind comercializate în piața de la Cotroceni, dar și în mai multe supermarketuri din țară.

Averea marelui actor a fost împărțită, după moartea lui, de către cei doi fii ai acestuia, Bogdan și Cristian Arșinel. Actorul deținea două terenuri la Sinaia și la Crevedia. În plus, acesta avea în proprietate un apartament în București, trei case de vacanță și o mașină.

Pe lângă proprietăți, Alexandru Arșinel mai avea nouă depozite bancare în lei, două în euro și unul în dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net