Viorel Cataramă, afectat de pandemie? Imaginile vorbesc de la sine!

Ultima actualizare:

Pandemia a reușit să îl afecteze până și pe milionarul Viorel Cataramă? Recent, paparazzi de la Click! l-au surprins într-o ipostază care spune multe și ne poate da de bănuit faptul că bugetul său ar fi fost afectat în urma celor doi ani de restricții.

Cataramă, afectat financiar de anii de pandemie?

Milionarul Viorel Cataramă a fost lovit de criza financiară? Afaceristul a fost surprins recent de paparazzi Click!, în timp ce își aștepta șoferul într-o stație de autobuz să vină să se urce la volanul autoturismului său de lux cu mulți cai putere. Însă, un lucru este ușor de sesizat și reușește să dea naștere unor semne de întrebare.

Citește si: Milionarul Viorel Cataramă dă moda la mall! Apariția care i-a frapat pe toți

Oare Viorel Cataramă nu-și mai permite să-și plătească șoferul să îl aducă de la Snagov, reședința sa, și preferă să conducă singur până la o stație a unui mijloc de transport în comun, de unde să îl ia acesta? Sau este doar șofer de ocazie pentru a-și ajuta propriul angajat, de care l-ar putea lega o prietenie strânsă, fiind cunoscut faptul că Viorel Cataramă este apropiat de colaboratorii săi.

Din imagini se poate observa foarte ușor că Viorel Cataramă, care este îmbrăcat foarte elegant, la cămașă, pantaloni de stofă și pantofi de culoare neagră, îl „pescuiește” pe șoferul său dintr-o stație STB. Din fotografiile surprinse de paparazzi Click! reiese și faptul că angajatul său îl respectă și îl tratează pe Cataramă ca pe un rege.

Vezi și: Petru Luhan, lună de miere în Maldive! Nașul Cataramă a plătit nunta

În momentul când au ajuns să facă schimb de locuri, acesta i-a ținut portiera deschisă afaceristului pentru a intra în autoturism. Semn că își stimează extrem de mult șeful.

Ce avere are Cataramă?

Viorel Cataramă este un influent om de afaceri, care în 2019 și-a dorit să devină chiar preşedintele României. Cataramă deţine o avere impresionată, are multe bunuri, multe firme şi este şi un împătimit al artei, căci deține multe piese de muzeu.

Nu rata nici: Viorel Cataramă se dezlănțuie: Partidele sunt structuri mafiote, cazul Caracal e o făcătură, iar coronavirusul există, dar nu e grav

Omul de afaceri este căsătorit cu medicul Adina Alberts, din anul 2013, iar împreună au o fetiță numită Briana Maria. Conform ultimei declarații de avere, depusă de Viorel Cataramă în anul 2019, reiese că afaceristul deţinea, la acel moment, tablouri în valoare de 2 milioane de euro şi plasamente, investiţii directe şi împrumuturi în diverse valute la mai multe persoane fizice şi societăţi, în valoare de peste 32 milioane lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez