Acuzații dure la adresa show-ului „Mireasa”. O fostă concurentă a sezonului 8 a rupt tăcerea: „Au făcut lucruri foarte grave la adresa mea”

Antena 1 este din nou luată în vizor de Viperele Vesele, după ce Bianca Manolache, o fostă concurentă din sezonul 8 al emisiunii „Mireasa”, a fost amendată pentru că s-a plâns că au mâncat-o puricii din Studiourile Buftea. Tânăra a făcut o postare controversată în social media, prin care îi îndeamnă pe telespectatori să nu mai urmărească acest program și format TV. 

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” / foto: Antena 1
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” / foto: Antena 1

Nu mai reprezintă deloc o noutate faptul că  Antena 1 a devenit ținta mai multor acuzații: amintim aici de Maria Ilioiu, care și-a dorit să se sinucidă din cauza traumelor despre care a acuzat că a fost supusă de către producători, iar acum, Bianca Manolache vine și acuză și ea Antena 1 pentru faptul că a fost amenințată în direct, iar acum amendată pentru că a expus o realitate din spatele camerelor de filmat. 

Antena 1, pe punctul de a pierde telespectatorii 

Viperele Vesele , cele care activează pe platforma de Instagram cu aceeași denumire și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, anunță că sunt pe punctul de a lansa o campanie de închidere a televizoarelor, mai ales după acuzațiile aduse de Bianca Manolache. 

„Bianca Manolache, fostă concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Mireasa”, amendată după ce s-ar fi plâns că ar fi mâncat-o puricii la Buftea, propune publicului să nu se mai uite nici la „Mireasa” și, în general, nici la Antena 1. 

Nu este prima voce din acest sezon 8 al emisiunii care reclamă abuzurile producătorilor și îndeamnă publicul la o nouă campanie de închidere a televizoarelor. 

Comunitatea Viperele Vesele nu este încă decisă să pornească o campanie de închidere a televizoarelor, deși, scrisoarea noastră, „uitată într-un colț, pe etajeră”, înclină puternic balanța în sensul începerii unei astfel de campanii.” , a fost mesajul transmis. 

Antena 1, din nou în mijlocul unui scandal / foto: Instagram
Antena 1, din nou în mijlocul unui scandal / foto: Instagram

Bianca Manolache: „Mi-e scârbă și nu știu ce am căutat în teatrul ăsta ieftin”

Tânăra a fost amendată de Antena 1 pentru faptul că s-a plâns de problema puricilor din Studiourile Buftea. În urma acestui eveniment, Bianca Manolache a decis să facă o serie de dezvăluiri despre dramele prin care a trecut în timp ce făcea parte din sezonul 8 „Mireasa”. 

„Tocmai am primit o amendă de la Antena 1 cum am făcut eu acuzații defăimatoare la adresa lor. Am spus adevărul, suntem într-o țară liberă din câte știu și fiecare afirmă ce vrea, și pot dovedi asta. 

Bianca Manolache / foto: Antena 1
Bianca Manolache / foto: Antena 1

Și au tupeul ăsta nesimțit, după ce nu mi-au dat toți banii și m-au defăimat, făcând diferența între mine și altă concurentă. Apoi, când au văzut că publicul le-a sărit în cap și au dat imagini cu ea...m-a sunat de 10 ori pe zi să vin la emisiune și-au bătut oarecum joc după cum s-au comportat. Și tot publicul știe.

Au tupeul să ceară și bani că am zis că m-au mâncat puricii. Mi-e scârbă și nu știu ce am căutat în teatrul ăsta ieftin, de joasă speță. Dacă ei pot face așa, pot să fac și eu. 

Ei au făcut lucruri grave la adresa mea, plus că am primit amenințări în direct. Vă propun să nu vă mai uitați la Antena 1, nici la „Mireasa”. E un teatru ieftin. Rușine!” , a fost postarea fostei concurente din cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net