Ana Ularu și Florin Piersic jr., în distribuția unui nou serial românesc! Netflix tocmai a început producția

Ultima actualizare:

Producțiile românești continuă să facă senzație pe Netflix! Iar acum, platforma de streaming a anunțat că începe producția unui nou serial original românesc plin de acțiune și suspans: „Subteran”. Seria urmează să aibă 6 episoade, iar în distribuție apar nume sonore, cum ar fi Ana Ularu și Florin Piersic jr.

Serialul „Subteran” va avea 6 episoade / foto: Netflix
Serialul „Subteran” va avea 6 episoade / foto: Netflix

Cinematografia din țara noastră pare să intre într-o adevărată epocă de aur, iar producțiile românești sunt din ce în ce mai populare pe plan internațional. Iar acum, platforma de streaming Netflix a anunțat că începe producția unui nou serial românesc, intitulat „Subteran” („Six Feet Undercover”). În distribuție se regăsesc nume importante din țara noastră, cum ar fi Ana Ularu și Florin Piersic Jr.

Cele 6 episoade ale serialului spun povestea lui Cami, o femeie care se folosește de inteligența ei sclipitoare pentru a avea succes într-o lume dominată de bărbați. Atunci când viața ei este dată peste cap de către un grup mafiot, ea ajunge să joace rolul atât de iubită, cât și de hacker, pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situație dificilă. Însă, detectivul, Roman este singura șansă pe care aceasta o are de a se răzbuna și de a-și salva fiul.

Ana Ularu și Florin Piersic Jr, într-un nou serial polițist

Ana Ularu poate fi văzută și la teatru, în piesa „O Intervenție”
Ana Ularu poate fi văzută și la teatru, în piesa „O Intervenție”

Ana Ularu se bucură de mult succes și pe plan internațional. A jucat în producții precum „Serena” (2014, cu Bradley Cooper și Jennifer Lawrence), „Inferno” (2016, alături de Tom Hanks), „Siberia” (2018, alături de Keanu Reeves) și serialele „Familia Borgia” (cu Jeremy Irons), „Emerald City” (cu Oliver Jackson-Cohen), „Jack Ryan” (cu John Krasinski), „The Power” (cu Toni Collette), „Spy/Master” (inspirat din viața lui Ion Pacepa și lansat anul acesta pe HBO MAX).

Nu doar în viața artistică trăiește pe plan internațional, ci și în ceea ce privește viața personală. Este căsătorită tot cu un actor, Marc Rissmann (43 de ani), de origine neamț, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul „Urzeala tronurilor”. Cei doi locuiesc acolo unde sunt chemați de meserie. De doi ani cei doi sunt părinții unei fetițe, iar câteva luni proiectele profesionale i-au ținut mai aproape de România, așa că Ana Ularu are din nou ocazia să facă și teatru. La 1 noiembrie va putea fi urmărită din nou într-un spectacol, la Teatrul Act. Este vorba despre „O intervenție”, în regia lui Radu Iacoban.

Și Florin Piersic jr. a mai avut ceva colaborări cu cinematografia internațională. A lucrat împreună cu Steven Seagal, pentru filmele „End of a Gun” și „Cartels” (ambele lansate în 2016), dar și cu actori precum Henry Cavill și Michael Fassbender, pentru filmul „Town Creek” (2009). De asemenea, și Florin Piersic jr. poate fi întâlnit la teatru, atât în calitate de actor, cât și de regizor. Luni și marți săptămâna viitoare (30 și 31 octombrie) joacă, alături de Marius Bodochi, în spectacolul „Tzuki și Tati”, la Teatrul Dramaturgilor din Capitală.

Serialul este produs de către Netflix

Ana Ularu și Florin Piersic jr. vor juca împreună / foto: colaj Click!
Ana Ularu și Florin Piersic jr. vor juca împreună / foto: colaj Click!

Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est, a vorbit mai pe larg despre noua producție, cât și despre entuziasmul ei pentru aceasta. „Ne bucurăm să începem producția noii serii românești „Subteran” și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic”, a spus aceasta.

„Subteran” îi are ca regizori pe Daniel Sandu, Octav Gheorghe, cât și Anca Miruna Lăzărescu. „Subteran este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix”, a mai spus Anna Nagler, despre proiect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net