Ana Ularu, actrița care a jucat cu Keanu Reeves, ne-a povestit cum a acceptat rolul din Spy/Master: „Mi-a plăcut provocarea”

#Exclusiv Click!

Rar ne este dat să ne întâlnim cu o actriță româncă ce a jucat alături de Keanu Reeves sau Tom Hanks de-a lungul anilor. Iată că evenimentul premierei ”Spy/Master” ne-a dat ocazia să ne revedem cu Ana Ularu (37 de ani). A venit alături de soțul ei, actorul german Marc Rissmann, cunoscut pentru rolul din serialul „Game of Thrones”, care joacă și în acest serial.

Ana Ularu la premiera Spy/Masters
Ana Ularu la premiera Spy/Masters

Click!: Ești actrița preferată a multora, de pe vremea serialului „Cu un pas înainte". Acum revii cu ”Spy/Master”, unde joci un rol de spion!

Ana Ularu: O contraspioană! Eu nu sunt sub acoperire în toată situația asta, mai degrabă dejoc planurile cuiva care încearcă niște mișcări anti-sistem. Mai degrabă sunt cu aparatul de stat.

Ți-a fost greu să joci un astfel de rol? Nu știu dacă ai mai interpretat așa ceva.

Niciodată. Niciodată n-am mai jucat așa ceva și mi s-a părut mai interesantă provocarea și imersarea în tipul ăsta de rol, pentru că n-am mai jucat un servitor al aparatului.

Marc Rissmann alături de Ana Ularu
Marc Rissmann alături de Ana Ularu

Știm că joacă și soțul tău, ați avut scene împreună?

Foarte puține. El e din lumea germană, cum ar veni, și doar ne întâlnim la un moment dat. Suntem la o masă de conferințe împreună, ceea ce a fost foarte haios.

„Rolul mi-a fost oferit. Nu am dat probă”

Ai dat multe probe pentru rolul acesta?

Nu. Rolul ăsta mi-a fost oferit și sunt foarte fericită și onorată, și le mulțumesc lui Johnathan Young, Ioaninei Pavel și Domnicăi Circiumaru, și scriitoarelor Adina Sădeanu și Kirsten Peters pentru că mi-au făcut un mare bine!

Știu că sunteți superstițioși, voi, actorii, și că nu vorbiți despre proiecte, dar am văzut că mai joci într-un alt serial.

Marc Rissmann și Ana Ularu, pe covorul roșu la Festivalul de la Berlin
Marc Rissmann și Ana Ularu, pe covorul roșu la Festivalul de la Berlin

Am jucat destul de mult. Joc într-un serial care se cheamă „The Power”.

Mai urmează și altceva "Wow"?

Urmează un film, despre care nu știm, încă, ce se întâmplă. Urmează două alte apariții în seriale... și ce mai dă Dumnezeu să facem.

Ești printre fericitele actrițe care au jucat cu mulți actori internaționali.

Am avut, într-adevăr, noroc ca dintre sutele de probe pe care le dau, uneori, să iau unele foarte interesante.

Ana Ularu joacă în Spy/Master
Ana Ularu joacă în Spy/Master

Ți se întâmplă, de exemplu, să nu iei o probă și să îți pară rău?

Da. Dar, la un moment dat, te călești cu toată situația asta. Lucrez de foarte multă vreme și am obișnuința zecilor de probe date.

Ai devenit și mamă. Nu arăți că ai avea un copil. Te urmează în carieră?

Nu știu dacă mă urmează. A jucat, deja, și e foarte muzicală. Ce-o să-și dorească ea să facă, noi o încurajăm întru totul.

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!