Renunță Andreea Marin la televiziune, în viitor? „Nu mai este visul meu”

Ultima actualizare:

După ce au apărut în spațiul public zvonuri potrivit cărora Andreea Marin ar face parte din noul show anunțat de Antena 1, „Dancing on ice”, iată că fosta Zână a surprizelor a făcut câteva declarații surprinzătoare!

Ce spune Andreea Marin despre relația ei cu televiziunea Foto: Captură Video
Ce spune Andreea Marin despre relația ei cu televiziunea Foto: Captură Video

Deși a fost o bună perioadă o emblemă a televiziunii românești, se pare că Andreea Marin ar avea alte planuri pentru viitor. Fosta prezentatoare TV a declarat că televiziunea nu mai reprezintă, de ceva vreme, visul său.

Ce spune Andreea Marin despre relația sa cu televiziunea

Cum rămâne, atunci, cu noul proiect al Antenei, după ce s-a zvonit că și Andreea Marin ar putea face parte din show? Ei bine, „Zâna” a mai spus că nu ar refuza o eventuală întoarcere, într-un nou format TV, dacă acesta ar fi calitativ, așadar s-ar putea confirma speculațiile cu privire la participarea sa în cadrul proiectului.

Totuși, declarațiile sale sunt interpretabile, așadar nu rămâne decât de văzut dacă Andreea Marin se va întoarce sau nu pe micile ecrane, și nu doar în postura de invitat.

Cert este că Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, nu se mai declară la fel de „îndrăgostită” de televiziune, așa cum se întâmpla în urmă cu ceva vreme. Aceasta și-a dedicat timpul publicării unei cărți, denumită „Nu există nu se poate”, ce urmează să fie lansată în luna martie.

Nu mai e visul meu televiziunea în sine, pe ecranele televizoarelor mă puteți vedea adesea, pentru că sunt în relații foarte bune cu toate televiziunile. Cartea mea pornește de la oamenii extraordinari care au stat în fața microfonului meu în ultima mea emisiune de televiziune, ce purta același nume. Acesta este și motto-ul meu în viață, după el mă conduc!

Așa că oricând apare o idee bună și realizată în condiții de calitate, pentru că nu-mi doresc să las ștacheta jos, sunt deschisă către asta, alfel sunt multe alte lucruri pe care le fac astăzi și televiziunea este o parte din munca mea!”, a declarat Andreea Marin pentru Cancan.

Andreea Marin și Ștefan Bănică, protagoniștii show-ului „Dancing on ice”?

Deși Andreea Marin a fost „discretă” în declarațiile sale, Click! a anunțat recent că există informații potrivit cărora ea și fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr. sunt în negocieri cu echipa Antena 1 pentru emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Andreea Marin declara recent că nu vede o problemă în a avea o colaborare cu fostul ei soț, ceea ce întărește și mai mult ideea potrivit căreia cei doi ar putea fi parteneri de emisiune pe micile ecrane.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net