Augustin Viziru a vorbit despre un moment tragic din viața sa: „ Era transformat la față”. S-a împăcat sau nu cu fratele său, Lucian

Recent, Augustin Viziru a fost invitat în cadrul podcast-ului „Vin de-o poveste”, moderat de Radu Țibulcă, unde a abordat mai multe subiecte. Actorul a vorbit despre un moment greu din viața lui, pierderea celui mai bun prieten, dar și despre fratele său, Lucian Viziru. S-au împăcat cei doi frați?

image

Augustin Viziru, în vârstă de 44 de ani, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, a fost invitat recent în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă. Pe lângă altele, artistul a vorbit despre un episod care l-a marcat și anume pierderea celui mai bun prieten al său. La momentul respectiv, acesta și-a îngrijorat și părinții.

„Mă trezesc pe la vreo 1, aveam 30 de apeluri pierdute. Când dau să mă ridic din pat, intră tata cu o față cum nu l-am văzut niciodată în viața mea. Era transformat la față. Când m-a văzut, m-a luat în brațe, m-a strâns în brațe tare: «Bine că ești bine, tată». Ce crezi?

Ăsta, săracu, a făcut accident pe la 200 km/h, pe Uverturi, pe acolo e o curbă, da o curbă lină, nici în ziua de azi nu înțeleg ce s-a putut întâmpla acolo. A pierdut controlul mașinii, mașina s-a răsucit și cu partea lui a intrat în pom. Aripa a trecut de schimbătorul de viteze, ca să înțelegi. Bucăți făcut, zob, el. Acum, erau doi în mașină și a apărut la prima oră a dimineții știre. Când a văzut tata numărul, B17ASS, la televizor, mașina zob făcută, și eu nu răspundeam la telefon, tu îți dai seama ce a fost în inima lui? Că stăteam în Pipera. Cât a fugit el până acasă? Și când a văzut că sunt bine, s-a relaxat.

Eu când am auzit, am zis să mergem la locul accidentului. Zic, unde sunt băieții? Păi, pe unul l-au dus la Municipal și pe celălalt la IML. Eu, în zăpăceala mea, IML, nu am înțeles, nu știam că a murit cineva.

Ce spune Augustin Viziru despre cearta cu fratele său, Lucian

Mă duc la IML, înțelesesem că Sergiu e acolo, și mă duc și zic «Bună ziua, Penescu Sergiu, un prieten de-al meu, am venit să vorbesc și eu cu el». S-a uitat la mine: «Domnule, tu vezi ce scrie deasupra? Decese». Eram la morgă. M-am întâlnit acolo cu unul care jucase fotbal la tata. «Ce faci, mă, pe aici? Hai, vrei să îl vezi?». De ce m-o fi întrebat să îmi creeze mie sechele, că și în ziua de azi îmi aduc aminte ce am văzut pe acolo? Prin ce am trecut până să ajung la el, mâini, picioare, resturi de oameni, oribil”, a povestit Augustin Viziru, în podcast-ul „Vin de-o poveste” cu  Radu Țibulcă.

De asemenea, actorul a abordat și un subiect legat de fratele său. Potrivit lui, la fiecare interviu este întrebat de ce sunt certați și care este relație dintre ei în prezent. Artistul a vrut să lămurească lucrurile odată pentru totdeauna.

„Am fost la premieră, că s-a lansat Tătuțu și am avut patru interviuri. În toate patru, despre ce crezi că a fost vorba? «Te-ai împăcat cu Lucian?». Numai asta contează, nimic altceva. Dacă suntem noi certați. Și le-am explicat și lor. Dacă pui femeie cu bărbat doi ani să stea într-o casă, se ceartă, că nu au cum să se înțeleagă. Eu cu ăsta cu care am crescut și am dormit în același pat, am mâncat din aceeași farfurie, am îmbrăcat aceleași haine, nu e normal să ne mai și certăm? Da zi tu ceva de fratele meu, păi îți mănânc inima. Oricine altcineva pe lumea asta. Nu există ceartă, suntem noi mai așa în perioada asta. Dar asta nu înseamnă că dacă e ceva pe lumea asta să-l deranjeze, primul care să sară să nu fiu eu. Păi eu îmi dau viața pentru ăla. Asta ca să încheiem subiectul cu certurile între frați. Ne certăm ca toți frații și toți oamenii. Nu suntem cu nimic mai speciali decât unii, sau decât alții”, a explicat Augustin Viziru.

„M-a supărat”

Actorul a dezvăluit și motivul pentru care s-a supărat ultima dată pe fratele său. Se pare că Lucian Viziru l-a sunat în ultima clipă să-l întrebe dacă vrea să joace într-un anumit film și nu i-a spus de la început că are de gând să facă acea producție, ceea ce l-a deranjat.

„În loc să îmi zică și el, «Ce faci, măi, frate?», că nu mi-a mai zis un ce faci de 20 de ani. «Vrei să joci în film?», «Nu», «Bine, pa». Na discuții între frați. Fratele meu mai mare cu trei ani jumătate. Nu vorbim de ceva timp. Nu că nu vorbim, ne evităm. Ne evităm să nu ne deranjăm unul pe altul, de fapt. O prostie, de altfel. Dar na (...) M-a supărat. Eu când mă implic, mă implic 100% și mai ales în relația cu fratele meu. Păi avea el voie vreodată să se apuce de ceva fără mine? Nu că voiam eu, să-l susțin! Nu aveam eu nevoie de nimic. A trebuit să aflu.. A fost mare secret, eu trebuia să aflu ultimul, era o chestie de genul ăsta, eu sunt, mă, fractu”, a mai spus actorul.

Lucian și Augustin Viziru sunt frații emblematici ai serialelor românești. Multe românce i-au admirat la începutul anilor 2000, atunci când își făceau debutul pe micile ecrane. Cei doi s-au certat în trecut și declarau că nu își mai vorbesc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
netflix pixabay jpg
image png
image png
image png
netflix pixabay jpg
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net