Mircea Bravo, actor și „mincinos” de meserie. Comediantul și-a dat arama pe față. Ce poreclă avea în liceu

Mircea Bravo, confesiuni sincere în podcastul Ilincăi Vandici. Comediantul s-a declarat un adevărat mincinos și a dezvăluit cum reușește încă din adolescență să disimuleze realitatea. Motivul pentru care îi place să mintă și ce trăsnăi a făcut de-a lungul anilor, aflați din rândurile de mai jos. 

Mircea Bravo / foto: Arhiva Click!
Mircea Bravo / foto: Arhiva Click!

Deși în prezent se bucură de o familie minunată și o carieră de succes, actorul de comedie nu poate uita cum minciuna a făcut mereu parte din viața lui și, deși este un păcat, acesta mărturisește că l-a ajutat să fie un bun actor. 

Mircea Bravo: „Îmi place să creez niște universuri paralele”

Mircea Bravo a acceptat invitația în podcastul „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici. Vedeta a abordat un subiect până acum nu foarte cunoscut de către cei de acasă: obiceiul de a minți al actorului. 

Mircea Bravo a recunoscut că îi place să mintă și și-a adus aminte de câteva dintre boacănele sale: a reușit să-i convingă pe apropiați că mai are o soră în Germania, deși el este singurul copil al părinților lui. De asemenea, a amintit un moment în care și-a mințit prietenii și colegii că îl cheamă și Ștefan, ajungând astfel să fie mereu celebrat de sărbătoarea Sfântului Ștefan. 

Ilinca Vandici: Surprinsă sau nu am fost să aflu că îți place să minți. 

Mircea Bravo: Da, îmi place, când eram în liceau îmi ziceau „Triple M” - „Mircea Marele Mincinos”. Foarte cringe! Da, știu, e foarte cringe! Deci fii atentă, Ilincă. Să te gândești că eu în liceu... Eu sunt un băiat care este singur la părinți, singur la bunici. Părinții mei sunt cunoscuți în oraș, toți prietenii ne cam cunoșteam, am reușit să-i conving că am o soră în Germania. 

După aia i-am convins că eu sunt Popa Mircea. Le-am zis că pe mine mă cheamă și Ștefan, doar că n-a scris și în buletin, numai în certificatul de naștere, da? Mă sărbătoreau de Sfântul Ștefan. I-am convins că mă cheamă și Ștefan. De ce? Că mi-a plăcut să mint. 

Îmi place să creez niște universuri paralele în care să trăim acolo. Eu de asta pot să fiu un actor bun, pentru că mie îmi place să mint.”, au fost dezvăluirile făcute de Mircea Bravo. 

A mințit-o sau nu pe Ilinca Vandici?

Curioasă, așa cum probabil oricine în locul ei ar fi fost, Ilinca Vandici l-a întrebat pe invitatul său cât de mult a mințit în acest podcast. Mircea a recunoscut că a dat dovadă de sinceritate și a mizat pe faptul că cei de acasă ar fi reușit să-și dea seama dacă încerca să denatureze adevărul. 

„Ilinca Vandici: Cât de mult ai mai mințit în podcastul ăsta? 

Mircea Bravo: Nu, cred că lumea își dă seama”, a răspuns actorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
netflix pixabay jpg
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
image
actualitate.net
image
actualitate.net