De ce experiență a avut parte Mircea Bravo, la Eforie Nord: „Nu-ți place, man, tu ești de vină. Păstrează frustrările pentru tine”

Ultima actualizare:

În stilul său caracteristic, Mircea Popa, cunoscut ca Mircea Bravo, unul dintre cei mai cunoscuți și simpatici influenceri din România, a publicat recent un videoclip pe pagina sa de YouTube, intitulat „Tehnici de supraviețuire la noi la mare”. Care a fost experiența traită de vlogger pe litoralul românesc, în Eforie Nord?

Ghid de supraviețuire pe litoralul românesc cu Mircea Bravo / foto: arhiva Click!
Ghid de supraviețuire pe litoralul românesc cu Mircea Bravo / foto: arhiva Click!

Mircea Popa, cunoscut ca Mircea Bravo, unul dintre cei mai cunoscuți și simpatici influenceri din România, care se poate lăuda cu milioane de abonaţi pe YouTube, a făcut un ghid de supraviețuire pe litoralul românesc. În primele minute din videoclipul pubicat pe canalul său, vloggerul pare surprins de faptul că, spre deosebire de alte țări, la noi în România găsești locuri de parcare pe plajă.

Inflencerul a avut o mică discuție și a luat la întrebări un polițist despre acest aspect:

Mircea: „Bună, sunt Mircea. Vreau să zic că sunt oameni care au parcat pe plajă”

Polițist: „Știu, o să vină cineva de la (poliția, n.r) locală și o să se ocupe de ei”

Mircea: „Am un Audi Q5, pot să-l pachez aici?”

Polițist: „Nu se poate parca, e amendă de la 100 la 200 de milioane”

Mircea: „Acum înțeleg că scoateți un Duster de aici, dar un Audi e Audi până la urmă”

Polițist: „N-are nicio importanță”.

Ulterior, în filmulețul de aproape 12 minute, Mircea continuă să dezvăluie care este prima tehnică de supraviețuire identificată de el: „Doamne ajută să nu-mi iau nicio țeapă. De zis o zici, dar dacă ai și o icoană îți dai seama că probabil protecția e mai mare și sunt șanse mulți mai bune să se întâmple. Eu cred că poți și să intri, scurt, și să spui o rugăciune și să pleci: «Doamne-ajută să nu iau țeapă». Și nu dai niciun ban”, a concluzionat influencerul.

„Nu-ți place, man, tu ești de vină. Păstrează frustrările pentru tine”

Apoi, Mircea a vrut să afle cum să alegi restaurantul sau autoservirea unde nu te vei îmbolnăvi dacă te decizi să iei masa. El a constatat că „autoservirea e un concept care te face să nu fi nervos pe servire, ci automat să fii nervos pe tine, că practic tu te-ai servit. Dacă te duci la un restaurant, comanzi și durează o oră. Nu-ți place cum e mâncarea. Ți-a pus o bucată mare, o bucată mică...poți să fii nervos pe oamenii ăia? Dar când tu mergi acolo, vezi cum arată și zici «de aici mănânc și vreau ăla mare» și ți-l pune în farfurie și nu-ți place, man, tu ești de vină. Păstrează frustrările pentru tine”.

De asemenea, potrivit unui magician pe care l-a întâlnit și care de 18 ani vine la mare, mâncarea este mai sigură pe litoral în ultima vreme. „Litoralul românesc s-a schimbat în bine. Chiar și mâncarea e mult mai sigură, Asta nu înseamnă că e 100% sigură. Dacă înainte erai sigur că-ți iei o boală? Acum e jumate/jumate. Unde e multă lume știi că mâncarea este schimbată mai des”.

„Oamenii care se uită în zare și nu fac nimic, ăia sunt suspecți”

În ceea ce privește plaja, cum probabil cu toții ne așteptam, cunoscutul vlogger, deși a ajuns destul de devreme, la 10.15 era pe plajă, nu a mai găsit niciun șezlong: „Am venit un pic cam târziu la plajă pentru România pentru că deja au venit absolut tot românii. Și dacă n-au venit, au trimis pe unul la 7 dimineața să se ducă cu 20 de prosoape și să blocheze 20 de locuri ca să fie plin. Acolo în linia zece e deja plin. No, găsește acuma un loc care să fie bine”.

Și, cum nu mergem la mare fără să intrăm măcar o dată în apă, Mircea a ținut să vorbească despre prezența bacteriei E.Coli în concentrație foarte mare în apa mării din cauza lipsei toaletelor publice. „E important locul în care intri în apă. Oamenii care se uită în zare și nu fac nimic, ăia sunt suspecți. Încearcă să stai cât mai departe de ei, să n-ai pe nimeni în zonă. Am mai prins o fază, dacă e foarte caldă apa, nu băga capul sub apă că probabil nu e de la soare. Sunt alte motive pentru care e cladă apa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
banner Kamara
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net