Mircea Bravo este tătic! Primele poze cu bebelușa Mira: „Seamănă mult cu mine”

Fericire mare pentru Mircea Bravo! Cunoscutul comediant a devenit miercuri, 21 februarie, tatăl unei fetițe superbe. Mircea a postat primele poze cu micuța, pe rețelele de socializare. 

Mircea Bravo (34 de ani) este în culmea fericirii! Soția lui, Georgiana, a adus pe lume, miercuri 21 februarie, primul lor copil, o fetiță de toată frumusețea, care se numește Mira.

Comediantul a postat mândru, pe contul lui de socializare, primele poze în care își ține în brațe bebelușa, la maternitate, în postura de proaspăt  tătic

Ce nume poartă fetița lui Mircea Bravo?

„De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, a anunțat Mircea Bravo, emoționat, pe rețelele de socializare. 

Cum s-au cunoscut Mircea Bravo și soția lui, Georgiana?

Mircea Bravo și Georgiana formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale momentului. Georgiana lucrează în învățământul universitar, la Cluj.

Cei doi au început povestea lor de dragoste în perioada pandemiei, când in prieten comun le-a făcut cunoștință. S-au decis să se căsătorească în vara anului 2022, la ceremonia restrânsă fiind prezente doar persoanele dragi lor. 

„Iubita mea e o fată la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. 

Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă ”, a spus Mircea Bravo, la podcastul GALBEN de pe Youtube, cu puțin timp înainte de căsătoria cu Georgiana.

Cine este Mircea Bravo?

Mircea Bravo are 34 de ani și este originar din Beclean. Comediantul a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou să profeseze ca avocat. Tânărul s-a dedicat comediei pe Internet și a ajuns, astfel, faimos peste noapte.

Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, este unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România, la acest moment. 

Tânărul influencer e vedetă în mediul online, cu peste un milion de abonați pe YouTube. Mircea a devenit viral prin celebrele sale videoclipuri cu „bunica”, interpretată de Tanti Lenuța din Chinteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net