Augustin Viziru, totul despre pierderea tatălui și rolul de părinte: „Viața nu este miere și lapte!”

Augustin Viziru (43 de ani) este un familist convins! Actorul a povestit recent într-un podcast cât de mult i-a schimbat viața fetița sa, Maria, de trei anișori, dar și cât de greu i-a fost după decesul tatălui său, Petru Viziru, din 2013, după ce fusese diagnosticat cu cancer pulmonar de gradul 4.

„Sunt novice în meseria asta de tată și cu siguranță o să fac greșeli dar îmi propun să îmi scot cea mai bună variantă din mine. Greu, nah! Viața nu este miere și lapte. Viața este grea frate, este foarte grea! Tata m-a protejat foarte mult, nu îl condamn pentru asta pentru că el a ales să mă țină într-o bulă a mea.

Eu până la 30 de ani nu știam că există probleme pe lumea asta și de-odată el s-a îmbolnăvit și a dispărut din viața mea și m-am trezit în aer. Și eu am luat-o de la zero atunci, a trebuit să mă bat cu toată lumea. Și, da, sunt mândru că am ajuns și am avut grijă de familia mea. Sunt în poziția în care sunt pentru că mi-am dorit eu asta și am ajuns aici pentru că am vrut eu”, a declarat Augustin Viziru în podcastul “La vin de-o poveste” al lui Radu Țibulcă.

Augustin Viziru își iubește meseria

Augustin Viziru a mai vorbit public și despre cât de mult își iubește meseria de actor, dar și ce satisfacție i-a adus pe parcursul acestor ani:

„Sper că toată viața mea cât voi trăi asta să îmi fie meseria mea. Vreau să bucur oamenii. Dacă eu am avut norocul să ajung și să fiu Augustin Viziru de ce să nu stau de vorbă cu un copil pe care pot să îl inspir: să devină actor sau să devină ce vrea el”.

Click! spune

Actorul a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport, însă nu a activat niciodată în domeniu. A cochetat cu muzica, iar din anul 2005 a fost o prezență nelipsită pe micul ecran. A debutat în telenovela românească „Lacrimi de iubire”. Apoi a jucat în „Iubire ca în filme”, „Iubire și Onoare”, „Regina”, „Îngeri pierduți”, „O grămadă de caramele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net