Cabral revine cu forțe noi la emisiunea „Ce spun românii”. Ce vedete sunt invitate la primele ediții

După ce a anunțat că stă departe de televiziune și vrea o pauză de cel puțin un an, iată că revine pe micile ecrane un nou sezon din „Ce spun românii", emisiune prezentată de Cabral. De luni, 6 martie, showul revine cu ediții noi în care prezentatorul are o serie de surprize.

Cabral revine cu Ce spun romanii/ foto Pro TV
Cabral revine cu Ce spun romanii/ foto Pro TV

Cabral (45 de ani) revine din 6 martie pe micile ecrane de la Pro TV cu un sezon nou și mai savuros din showul "Ce spun românii". Emisiunea a intrat în vacanță după ce prezentatorul s-a întors din Republica Dominicană, unde a filmat pentru "Sunt celebru scoate-mă de aici". La filnalul aventurii ne-a transmis că trebuie să ia o pauză. „Simt nevoia, că sunt om”, mărturisea Cabral.

Cabral cu colegii la filmarile Ce spun romanii/ foto Facebook
Cabral cu colegii la filmarile Ce spun romanii/ foto Facebook

„Nu mă consum, dar mă uzez. Și simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăț să fac clătite și nu glumesc. Și nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniță sau de la liceu, după caz.

Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu știu, un an... E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puțină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri și e momentul să respir".

Și-a încărcat bateriile la munte

Cabral a fost chemat mai repede din vacanță și nu se știe de ce, probabil că emisiunea "Batem palma" prezentată de Cosmin Selesi nu a făcut rating și s-a decis că e cazul unei schimbări. S-au filmat promourile care se văd deja pe post și s-au filmat câteva ediții cu multe vedete care vor fi difuzate, probabil săptămâna asta.

Anghel Damian la filmarile pentru Ce spun Romanii cu colegele sale actrite/ foto facebook
Anghel Damian la filmarile pentru Ce spun Romanii cu colegele sale actrite/ foto facebook

Am văzut imagini pe rețelele de socializare cu solista de muzică populară Cornelia Rednic, cu actorii din "Clanul" și "Las Fierbinți", cu influenceri, cu Anghel Damian, Victoria Raileanu și Medeea Marinescu, semn că primele ediții vor fi cu vedete.

Să sperăm că noul sezon va fi la fel de interesant ca și celelalte. În primul weekend din martie, Cabral a fost la Brașov, unde a participat la un festival de muzică și și-a încărcat bateriile.

Pavel Bartos a venit si el la filmarile pentru Ce spun romanii/ foto Facebook
Pavel Bartos a venit si el la filmarile pentru Ce spun romanii/ foto Facebook

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări... și mai nebune.

Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă.

Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii...", a spus Cabral.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net