Andreea Ibacka și Cabral, experiență traumatizantă: „Am blocat geamul cu o saltea de pat…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ne-am întâlnit cu Andreea Ibacka (37 de ani), joi seară, în nordul Capitalei. Aflată alături de prietena ei, Majda, soția lui Cabral a venit să ia cina la cel de-al doilea restaurant turcesc deschis de prietenul lor, Ensar Duman.

Am profitat de întâlnire ca să vorbim despre noutățile din viața ei și a celebrului soț, Cabral (45 de ani). Dezvăluirile făcute de actrița din „Adela” au fost pe măsură. Cum au rămas cei doi doti traumatizați în urma unei experiențe neplăcute din Dominicană și cum fac echipă bună acasă, citiți imediat!

Andreea Ibacka și Cabral, momente de panică în Republica Dominicană

Click!: Ultima oară ne-am văzut la mare, înainte de a pleca în Republica Dominicană împreună cu Cabral. Și te-ai întors că a venit vijelia...

Andreea Ibacka: Nu am ieșit, de foarte multă vreme, la evenimente mondene. Da, după aceea am plecat în Republica Dominicană. Am trecut prin niște experiențe traumatizante, acolo.

Experiențe de film horror...

Adevărat. Și a fost mai rău decât îți poți imagina și decât am descris. Că nu reușești să descrii în cuvinte și nici în video. Cele mai intense momente nu le-am filmat, desigur. Atunci, ne temeam, real, pentru viața noastră și nu știam ce să mai facem pentru copii.

Te-ai așteptat, vreodată, să treci prin așa ceva? Tu, ca actriță, care treci prin o grămadă de vieți...

Nu. Și s-a întâmplat, cu o zi înainte, să am avion spre casă. Dacă, cumva, programam întoarcerea un pic mai devreme, scăpam, măcar eu și copiii, de experiența asta. Dar, mă rog, atunci când totul se termină cu bine, știți cum e. Am trecut prin emoții, și noi, acolo, dar și ai noștri, aici, că știau. De exemplu, părinții mei urmăreau pe o aplicație din asta, de vreme, la ce viteză a ajuns vântul în zona noastră, spre ce direcție se îndreaptă ș.a.m.d. Cu o zi-două înainte, noi am știut ce urmează. Am încercat să plecăm, dar toate avioanele erau, deja, complet rezervate sau nu se mai zbura, deloc. Așa că ne-am asumat că vom rămâne, acolo, și ne-am făcut pregătirile. Ce putea ține de noi. Cu natura nu te pui și erau multe lucruri pe care nu le puteam influența. Dar, cât ne-am priceput, ne-am pregătit. Ne-am relaxat, după aia, că ni s-a spus că o să treacă la o distanță de o sută și ceva de kilometri de noi și că vântul nu e chiar așa puternic. Până la urmă, nu au fost o sută și, am fost la 18 kilometri de epicentru, de ochiul uraganului, în prima linie a vântului. Și vântul a avut 160 km/h.

Dar v-ați ascuns, ca în filme, în subsol, undeva?

Nu la subsol, dar ne-am baricadat toți într-o singură cameră. Am blocat geamul cu o saltea de pat, adică am băgat salteaua cu patul propriu-zis. N-am ieșit din casă vreo câteva zile. N-am avut - după ce a lovit uraganul- apă, curent. Nu puteam încărca telefoanele și electronicele, în general. Au fost cel puțin trei zile în care nu puteam să ieșim pentru mâncare, nicăieri. Totul era în daună totală. Au fost foarte mulți copaci smulși. Copaci enormi.

Acum ești bine, ai emisiune, la Happy Channel, și a venit un comunicat, în care ne anunță că soțul tău Cabral revine la Pro TV.

Era momentul să comunice el veștile. Și eu am mai primit întrebări pe tema asta. Până la urmă, fiecare cu noutățile lui.

Tu ai treabă, el are treabă...

Eu am o emisiune zilnică, la Happy Channel, "Happy Café", în fiecare după-amiază. Cu Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, pe care îi cunosc de 1500 de ani, din copilăria lor. Și merge foarte bine. Este un proiect care sunt convinsă că va crește, în timp, organic. Sigur, suntem un canal de nișă. Dar avem ambiții destul de mari și cu un conținut de calitate, deja prezent, proiectul va crește.

Tu și Cabral sunteți ocupați, se nimerește, vreodată, să aveți pauză, în același timp? Să plecați în vacanță?

Încercam să organizăm lucrurile de așa natură încât să sincronizăm concediile. Dar, probabil, până la vară, nu o să se întâmple niciun concediu. Mai gândim, așa, câte un "city break", pe care, poate mai avem timp să îl facem. Câte un weekend prelungit.

Ce vă fac copiii?

Sunt bine copiii! Mă bucur că sunt sănătoși. Suntem, acum, într-o fereastră, destul de scurtă, m-am obișnuit cu treaba asta, în care nimeni nu are muci, nu are temperatură, nu are viroză. E o problemă reală, sunt fel și fel de epidemii. Namiko merge la grădiniță. Este foarte fericită cu grădinița și programul ei. E, deja, o normalitate pentru ea. E serviciul ei, practic, și nu opune rezistență nicio secundă. Iar Tiago s-a făcut și el băiețel mare. E simpatic foc! Are un an și patru luni. Pentru că sunt copiii lui Gulliver, da, arată cam de doi ani. Sunt măricei.

Arăți foarte bine ca mămică de doi copii, ce secrete ai?

Îți mulțumesc. Am niște reguli după care mă ghidez, am mai spus asta și nu vreau să pun presiune inutilă pe cele care mă urmăresc pe social media, fel de fel de publicații sau, pe TV, în emisiuni. Mi-am revenit rapid după sarcini. Am un metabolism foarte bun. Pielea a reacționat așa cum trebuie. Eu mi-am revenit după o săptămână după prima sarcină și n-am vrut să zic, mi-a fost rușine, ca să nu fiu luată drept reper pentru că ele își revin după un an, și să intre în depresie. N-am vrut să pun presiune pe femei, să-și ia reperele greșite. Este normal să îi dai corpului tău timp să se recupereze cum știe și cum poate el. Eu am avut noroc.

Dar după a doua sarcină?

Mi-am revenit după o lună. Dar n-ai cum să faci foamea. Eu alăptez și acum. Într-o perioadă ca asta, nu o să te privezi de mâncare, nu e sănătos.

Care sarcină ți s-a părut mai grea?

Au fost diferite, nu am avut sarcini grele. Mi le amintesc ca pe niște perioade frumoase. Au fost mici emoții, de exemplu, prima oară era să nasc prematur. A doua oară, am avut grețuri. Plus, minus, au fost diferite.

Am citit despre episodul din 2017, care a fost destul de emoționant, că ai fost suspectă de cancer.  În urma acestei experiențe, ți-ai schimbat stilul de viață?

Au trecut 7 ani de atunci. Mi-am luat acest răgaz până am reușit să vorbesc despre acel episod. Pentru că mi s-a părut un episod intim, nu mi-am dorit nicio secundă promovare pe seama asta. Gândul îți e ultima oară la așa ceva când treci printr-un șoc, printr-o potențială dramă de familie. Sunt o norocoasă pentru că la mine a fost doar o suspiciune foarte apăsătoare, destul de mare. S-a finalizat cu operație. N-a fost un fel de a spune că mi-a trecut glonțul pe la ureche, chiar a fost destul de serios. Dar mi-a confirmat bănuielile și practic rezultatele biopsiei au arătat că nu era vorba de o formațiune malignă. Și am rămas cu prevenția, o dată pe an, trebuie să fac ecografii, analize de sânge, indiferent de vârstă. Pentru că se poate întâmpla și la 20, și la 30 de ani. Vestea pe mine m-a luat prin surprindere cu puțin timp înainte să rămân însărcinată și poate că așa a fost să fie, să-mi rezolv înainte problemele. Probabil șocul era și mai mare dacă descopeream în timpul sarcinii.

Mâncați sănătos?

Nu prea punem accentul pe treaba asta, mi se pare marketing. Dar, odată cu diversificarea copiilor, vin și o mulțime de obiceiuri bune. Am încercat să gătesc pentru ei piureuri de legume sau fructe ecologice, fară chimicale adăugate. Gătind în aceeași bucătărie, în aceleași oale, mâncăm și noi.

 Gătește și soțul tău?

Nu prea, el este foarte pofticios, însă atribuția asta îmi revine mie. Pe mine mă relaxează gătitul și mă face să-mi iau gândul de la alte probleme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net