Câți copii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul spune adevărul despre relația cu aceștia

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu, celebrul designer român, s-a făcut mereu remarcat prin prisma aparițiilor sale televizate și a lucrărilor minunate pe care le-a creat. Cu toate acestea, a fost adeptul vieții private, motiv pentru care nu și-a expus copiii la televizor. 

Cătălin Botezatu / foto: arhiva Click!
Cătălin Botezatu / foto: arhiva Click!

Deși nu este căsătorit, acesta a avut mai multe relații cu femei celebre. Cătălin Botezatu este tatăl mai multor copii, așa cum el însuși a declarat, pe care i-a ținut departe de lumina reflectoarelor și despre care a ezitat să vorbească foarte mult. 

Cătălin Botezatu, despre copiii lui 

Designerul a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu vorbească public despre copiii lui: nici el, dar nici ei nu își doresc asta, cu toate că relația dintre ei este una civilizată și păstrează legătura. 

„E un subiect tabuu, pentru că nici ei nu își doresc asta. Sigur, ținem legătura și asta e cel mai important” - a declarat Cătălin Botezatu, într-un podcast. 

Câți copii are designerul 

Deși s-a vehiculat că Bote este tatăl a doi băieții, adevărul este altul. Prezent în podcastul Ilincăi Vandici, acesta a mărturisit că are mai mut de doi copii pe care alege să nu îi expună. Cu toate acestea, nu se regăsește în postura de tată și a explicat de ce: 

  „Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva «ești bunic». Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece” - mai spunea designerul, în podcastul Ilincăi Vandici. 

„Eu am un ego foarte puternic”

Cătălin Botezatu nu duce lipsă de nimic din punct de vedere financiar, însă nu se poate declara un om fericit. Mărturisește că și-a sacrificat anii tinereții, viața și familia pentru carieră, iar acest lucru l-a costat fericirea. 

  „Nimeni, asta e partea cea mai tristă. Sunt pe un piedestal pe care lumea vrea să mă vadă pururi fericit, fără probleme, fără boli. Iar eu de fapt, sunt cel mai bolnav, cel mai nefericit. Eu mi-am sacrificat viața, sănătatea, familia pentru carieră. Mi-am trăit viața, am avut cele mai frumoase femei… dar cel mai important este ce las în urmă. Eu am un ego foarte puternic, întotdeauna vreau să se vorbească despre mine ca fiind cel mai bun, nu neapărat în România, chiar și în afară”, - a declarat Cătălin Botezatu, conform playtech.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner jador png
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
netflix pixabay jpg
image png
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
vedete care au murit de tinere madalina manole jpeg
cub adina buzatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net