Ce se întâmplă cu menstruația concurentelor de la Survivor România. Ștefania Stănilă, dezvăluiri șocante: „Mă doare”

#Survivor România

Condițiile din Republica Dominicană au fost destul de grele pentru consurenții de la Survivor România. Cu siguranță, mulți fani s-au întrebat cum au făcut față femeile. Fosta gimnastă Ștefania Stănilă (25 de ani) a fost deschisă cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare și a oferit detalii cu privire la perioada ciclului menstrual și ce s-a întâmplat cât a fost concurentă în cadrul emisiunii.  

Ștefania Stănilă a oferit detalii despre menstruație și prin ce a trecut la Survivor
Ștefania Stănilă a oferit detalii despre menstruație și prin ce a trecut la Survivor

Competiția din Republica Dominicană nu este doar un concurs sportiv, ci o adevărată experiență de viață care te învață să te descurci în sălbăticie, în cele mai dure condiții. Însă, cum s-au descurcat, de fapt, concurentele în perioada delicată a lunii, deoarece, spre deosebire de bărbați, cele care participă la Survivor România au de îndurat diferite probleme, precum cele de natură hormonală, în special perioada menstruației.

Ștefania: „Bun venit în ..”

Se pare că, una dintre fostele concurente, Ștefania Stănilă (25 de ani) a ținut să le dezvăluie fanilor, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok, că ea a întâmpinat probleme în perioada competiției și a avut o întârziere destul de lungă. Mai mult decât atât, acum că Survivor s-a încheiat și concureții au ajuns acasă, în ciuda faptului că problema s-a rezolvat, ea nu se simte tocmai extraordinar.

Cât timp am fost la Survivor nu mi-a venit menstruația. Ultima dată mi-a venit în data de 7 ianuarie și de atunci nu mi-a mai venit deloc 5 luni de zile, până astăzi. Astăzi mi-a venit menstruația după 5 luni de zile și mă doare burta. Efectiv am o burtă de zici că sunt Kinder Suprise. Mă simt foarte balonată, chiar mă simt balonată. Bun venit în real life”, le-a transmis fosta gimnastă, Ștefania Stănilă, urmăritorilor, într-un videoclip publicat pe contul său personal de TikTok.

Putem spune că, în ceea ce privește igiena corporală, în condiițiile de supraviețuire, extrem de dure, Războinicele și Faimoasele s-au îngrijit ca adevărate amazoane. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net