Ce spune Micutzu despre moarte „Nu mai am o frică. Important e ce lași în urmă și dacă...”

Celebrul comediant Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare și este unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România. Recent, el a fost invitat în podcast-ul „La Fileu”, cu Speak, unde au vorbit despre un subiect neașteptat. Comediantul a fost întrebat daca îi este frică de moarte. Ce răspuns a dat Micutzu?

Îi este frică lui Micutzu de moarte? / foto: arhiva Click!
Îi este frică lui Micutzu de moarte? / foto: arhiva Click!

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu, a fost prezent recent în podcast-ul „La Fileu”. Actorul de stand-up comedy a fost întrebat de către Speak dacă îi este frică de moarte. Ce răspuns a oferit acesta?

Speak: „Ți-e frică de moarte?”

Micutzu: „E un proces foarte lung ăsta pentru că am avut moarte all around me (în jurul meu n.r) de când eram mic. Nu am fost un copil scutit și protejat de moarte, am fost la înmormântări de când eram copil și am avut și oameni foarte apropiați care s-au dus, inclusiv rude, verișoara mea care avea 3 ani și eu am mers cu sicriul în spate de la Focșani la București când aveam 15 ani.

„Tu ai senzația că mori și după se întâmplă toate lucrurile mișto”

Am căpătat o antipatie enormă pentru moarte din cauza nedreptății. Mi se pare că, cel puțin cu oamenii pe care i-a luat, nu era corect să se întâmple asta. Nu era vorba de frică, era vorba de ce îmi imaginam eu că o să se întâmple după ce eu m-am dus. Bineînțeles, cu ai mei în primul rând, că o să fie nasol. Nu mai am o frică (...)

Impotant e ce lași în urmă și dacă you had a good time (te-ai simțit bine, te-ai distrat n.r). Tu ai senzația că mori și după se întâmplă toate lucrurile mișto. Azi a murit Ștefan, mâine extratereștri, AI, party cu Ai-uri. Chiar a doua zi. E foarte bine să mori. Slavă Domnului, să sperăm, din cauze naturale. Nu din ceva tragic. Aia e nasoală, moartea tragică. Ziceau și grecii: să nu invidiezi pe nimeni decât în momentul în care vezi cum moare. Lucruri care s-au întâmplat foarte des la noi în țară. Au fost foarte mulți oameni invidiați din care mâncau cățeii două săptămâni pentru că nu îi căuta nimeni. (...) Murim cu toții”, a spus Micutzu, în podcast-ul „La Fileu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix shutterstock jpg
cub cub dan bordeianu animat gif
image png
raluca pastrama pepe jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay jpg
bobonete sorin bontea jpg
joker 2 captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net