Micutzu și-a făcut ciubăr în curtea casei. „Dezbrăcat, pe ninsoare…”

Cunoscutul comediant Micutzu are o metodă nouă de a se relaxa. După spectacolele extenuante, artistul face baie în ciubăr, chiar și pe ninsoare. Are unul chiar în curtea casei. 

Micutzu: „E perfect un ciubăr când ninge”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, este unul dintre cei mai apreciați și mai talentați comedianți de la noi. Actorul beneficiază de tot confortul la el acasă.

Mai nou, Micutzu și-a achiziționat un ciubăr și face baie în curtea casei, chiar și pe ninsoare, pentru întărirea imunității organismului.

„Mi-am luat ciubăr. Sunt foarte mulțumit de el. Intru dezbrăcat și ies tot …dezbrăcat. Sunt la mine în curte. 

Se încălzește apa așa la vreo 37-38 de grade. E perfect atunci când ninge iarna. Zilele astea a dat ninsoare, abia am așteptat să fac o baie…”, a declarat Micutzu, la Xtra Night Show. 

Cum a reușit să slăbească Micutzu 50 de kilograme? „Nu am pus gura pe carne opt luni”

Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, are 37 de ani și s-a luptat mereu cu kilogramele. În urmă cu trei ani, actorul ajunsese să cântărească nu mai puțin de 170 de kilograme.

A reușit, însă, să slăbească 50 de kilograme, renunțând pentru opt luni la carne.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. 

Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi, clasicul fără carbohidrați”, a mărturisit Micutzu, conform wowbiz.ro.

Micutzu a recunoscut faptul că era dependent de mâncare și avea un stil de viață complet dezordonat.

 „Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Seara, rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”,  a mai spus el.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, s-a născut pe 22 iulie 1986 în Focșani, unde a absolvit Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu”. 

După terminarea liceului a început cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC), a fost atras de stand-up comedy. A ales să devină comediant, iar de 17 ani reușește să umple cu brio sălile de spectacole.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net