Cea mai grea probă de la Survivor! Concurenții, prinși cu capul în «ghilotină»

#Survivor România

După ce au avut parte de unificare, care a venit la pachet și cu câteva zile relativ liniștite pentru cele două triburi, fără exil și eliminare, în ediția de duminică, 3 aprilie, lucrurile au revenit la normal și s-a disputat un joc de recompensă. Una dinte probe i-a pus pe concurenți în dificultate și le-a testat fricile la maximum, fiind extrem de incomodă și dificilă.

Faimoșii și Războinicii au început din nou „lupta” Foto: Captură Video
Faimoșii și Războinicii au început din nou „lupta” Foto: Captură Video

Echipele Faimoșilor și Războinicilor au fost solicitate pe traseu în timpul unei probe de noapte, care a adus cu sine și una dintre cele mai grele și inconfortabile momente ale competiției.

Cea mai incomodă probă de la Survivor, de până acum!

Concurenții au fost prinși într-un mecanism încorporat, de regulă, în vechile mașinării aducătoare de tortură și moarte - ghilotina- având respectivă structura prinsă în jurul gâtului. În acest mod au fost nevoiți membrii ambelor triburi să concureze pe traseu, purtând cu ei obiectul care le-a pus bețe în roate în privința deplasării.

Și dacă vi s-ar părea greu să vă deplasați astfel, imagina-ți-vă cum ați face acest lucru pe un traseu cu obstacole! Nu degeaba i se spune „Survivor”, însă, iar supraviețuitorii din ambele triburi au demonstrat, din nou, că posedă calitățile necesare pentru a face față provocării.

Astfel, show-ul Survivor România a intrat, odată cu ediția din 3 aprilie, într-o nouă fază a luptei pentru supraviețuire, marcând și primul joc dintre Faimoși și Războinici, după unificare. Jocul de recompensă a fost câștigat de Războinci, care au primit un meniu de la un celebru lanț de fast-food drept răsplată.

Citește și: Care este numele real al Alexandrei Duli, de la Survivor. La ce emisiune a mai participat în trecut

Triburile au fost nevoite să locuiască în același loc, dar să învețe să lupte separat pe traseu, iar întregul concept a dus deja și la primele divergențe între concurenți. O altă schimbare care a venit în această ediție a fost reprezentată de modul în care s-a desfășurat jocul: participanții au putut să își aleagă și un oponent de sex opus, pe traseu, regulie de până acum fiind diferite în acest sens.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net