Foştii rivali de la «Survivor» s-au uitat împreună la show. Cum arată în realitate eroii din Dominicană

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cum săptămâna trecută a avut loc Unificarea dintre cele două triburi din „Survivor”, Faimoşii şi Războinicii, cei de la PRO TV au organizat un eveniment special în weekend: vizionarea în avans a episodului ce urma să fie difuzat duminică seara, 3 aprilie, pe micile ecrane. Aşa că o parte dintre concurenţii ieşiţi au venit la o întâlnire cu jurnaliştii.

Angela Forero, Elena Matei, Ana Dobrovie și Ramona Crăciunescu, foste războinice
Angela Forero, Elena Matei, Ana Dobrovie și Ramona Crăciunescu, foste războinice

Întâlnirea cu foştii concurenţi din Survivor a fost surprinzătoare, cel puţin pentru reporterul Click! Şi asta pentru că mi-am dat seama că, în realitate, unii dintre concurenţi, în special cei din tabăra Războinicilor, sunt mult mai mici de înălţime, iar fetele arată diferit când sunt machiate.

Faimoșii Roxana Ciuhulescu și Zanni au stat la povești
Faimoșii Roxana Ciuhulescu și Zanni au stat la povești

„Şocul” cel mare a fost când am întâlnit-o pe Ramona Crăciunescu, concurenta cu o poveste dramatică de viaţă, care nu este atât de înaltă precum şi-au imaginat-o mulţi. Are 1,70 m şi părea mult mai veselă în realitate.

Ne-a povestit că s-a întors din nou la cascadoriile pe care le făcea înainte şi am aflat că ea a fost cea care a dublat-o pe Diana Sar în episodul din „Vlad” în care are accidentul de motocicletă. Tânăra s-a bucurat că s-a întâlnit cu fostele colege, cu Elena Matei, Angela Forero sau Ana Dobrovie.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, pus în fața întrebării «Cine a făcut dragoste la Survivor?». Răspunsul Faimosului: «Ce să fac, să dorm între ei?»

Reporterul Click surprins de cât de mică de înălțime e războinica, dar simpatica Ramona Crăciunescu
Reporterul Click surprins de cât de mică de înălțime e războinica, dar simpatica Ramona Crăciunescu

Andreea Tonciu: ”După 5 zile voiam acasă”

Din cealaltă tabără, a Faimoşilor, au venit la întâlnire Otilia Bilionera, Radu Itu, Roxana Ciuhulescu sau Andreea Tonciu. Tonciu era pregătită de vacanţă, căci urma să plece în Dubai cu familia.

„Am rezistat 3 săptămâni în Survivor, deşi după 5 zile voiam acasă. N-aş mai repeta această experienţă pentru că a fost foarte grea. De curiozitate m-am dus, dar nu m-aş mai duce. Mă pregătesc să plec cu familia şi cu sora mea, 10 zile la Dubai, în rai. Eu mă duc să stau la plajă, merg cu fiica mea la plimbare. Apoi de Paşte mergem în Egipt să ne plimbăm. Eu obosesc foarte repede, nu-mi place să mă plimb. Voi păstra legătură cu toţi concurenţii, dar cu Otilia voi rămâne prietenă până când moartea ne va despărţi”, ne-a spus Tonciu.

Deși era sătulă de cocos, Otilia a mai băut o porție
Deși era sătulă de cocos, Otilia a mai băut o porție

De la eveniment nu a lipsit nici câştigătorul de anul trecut, Zannidache, care acum prezintă „Survivor: Extrashow” ce poate fi văzut pe pe Voyo şi unde are invitaţi dintre actualii sau foştii concurenţi. Ne-a spus că s-a îngrăşat şi că merge la sală, însă nu uită să facă muzică cu Alex Velea şi colegii lui.

Citește și: Imagini HOT! Elena și Laura și-au etalat trupul dezgolit la duș. Concurenții au avut parte de un răsfăț de lux

Natalia Duminică, mult mai frumoasă și mai sexy în realitate
Natalia Duminică, mult mai frumoasă și mai sexy în realitate

O altă Faimoasă prezentă la eveniment a fost şi Roxana Ciuhulescu, care a venit împreună cu soţul şi care ne-a spus că se va opera în curând la picior, căci s-a întors din Dominicană cu probleme. Pe cei doi i-am surprins chiar într-un moment de tandreţe în timp ce ieşeau din sala de cinema.

Cu partenera a venit şi Radu Itu, care nu mai şchiopăta ca dată trecută. El ne-a spus că va începe să facă sport de săptămâna aceasta, pentru că s-a recuperat.

Roxana Ciuhulescu și soțul ei, un sărut pe întuneric
Roxana Ciuhulescu și soțul ei, un sărut pe întuneric

O altă surpriză a serii a fost meniul pe bază de cocos, orez şi banane prăjite. Deşi erau sătui de orezul şi cocosul mâncate în jungle, cei veniţi au degustat produsele şi s-au bucurat de nucile de cocos primite în timp ce urmăreau episodul pe marele ecran, la Băneasa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net