Cel mai vizionat film de Crăciun, pe Netflix! Abia a fost lansat, iar distribuția e de 5 stele

Click! îți spune care a fost cel mai vizionat film pe Netflix, în România, în ziua de Crăciun.  O peliculă recent lansată a fost cel mai vizionat film pe platforma de streaming.

Cel mai vizionat film de Crăciun, pe Netflix!
Cel mai vizionat film de Crăciun, pe Netflix!

De sărbători, mulți români au preferat relaxarea în fața televizorului. Evident, toate televiziunile s-au bătut în filme de Crăciun și emisiuni speciale, dar, pe Netflix, show-ul a fost furat de un film abia lansat.

Nu, nu este vorba despre un film care are ca temă Crăciunul. De altfel, nu are nicio legătură cu sărbătorile de iarnă. E vorba de o peliculă plină de mister, care a amintește de poveștile celebrei Agatha Christie.

Cel mai vizionat film pe Netflix, în România, în ziua de Crăciun

„Glass Onion: A Knives Out Mystery/La cuțite: Misterul din Grecia“, cu Daniel Craig în rolul principal, a fost cel mai vizionat film din România, în prima zi de Crăciun. Fostul James Bond a revenit în rolul delectivului Benoit Blanc, în continuarea filmului „Knives Out/La cuțite“, lansat în 2019.

Distribuția peliculei este completată de nume mari precum Edward Norton, Kate Hudson, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline și Dave Bautista. 

În plus, în apariții foarte scurte îi veți recunoaște pe Hugh Grant, Ethan Hawke, dar și pe Serena Williams. Cea mai bună tenismenă din istorie apare într-una dintre cele mai hilare scene din filmul care a fost cel mai vizionat de Crăciun, pe Netflix.

„Glass Onion: A Knives Out Mystery/La cuțite: Misterul din Grecia“ a rupt audiența pe Netflix

Lansat pe Netflix pe 23 decembrie, filmul „La cuțite: Misterul din Grecia“ a urcat rapid în preferințele telespectatorilor.

În noua poveste, faimosul detectiv Benoit Blanc pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică un miliardar din lumea tehnologiei și grupul său de prieteni.

Pelicula care a rupt top-urile de Crăciun pe Netflix a avut critici foarte bune. „Nimic nu se compară cu o crimă bună. Dacă «Knives Out» a fost o prăjitură, «Glass Onion» este un adevărat desert de sărbătoare, care îl așază pe Benoit Blanc în panteonul marilor detectivi din toate timpurile”, nota cotidianul britanic The Independent, conform Adevărul.

Filmul amintește de misterele create de celebra Agatha Christie

„N-am mai făcut până acum o continuare la unul dintre propriile mele filme. Din punctul meu de vedere, Agatha Christie a așezat piatra de temelie a acestui gen cu care am crescut și cu care, citind, m-am familiarizat atât de bine. Este vorba despre ceva ce ea reușea absolut de fiecare dată. Nu numai că fiecare poveste era plasată într-un spațiu diferit sau avea o nouă serie de personaje.

Deseori, Agatha Christie îmbina intriga polițistă cu un alt gen, fie că era vorba despre o poveste de dragoste cu atmosferă gotică, o poveste sângeroasă ca în Zece negri mititei, o poveste cu spioni sau o poveste despre un criminal în serie ca în The A.B.C. Murders. Absolut de fiecare dată reușea să găsească o cale nouă și unică și era evident că acest lucru era pentru ea o provocare din punct de vedere creativ.

Când ajungeai la final, înțelegeai ce anume o atrăsese să scrie cartea respectivă. Deseori, era vorba despre o abordare complet nouă din punct de vedere narativ. Așa că am folosit aceeași strategie. Imediat ce am început să lucrez la Misterul din Grecia, n-am avut sentimentul că trebuie să depășesc în vreun fel La cuțite, pentru că a fost vorba despre ceva cu totul diferit.

Așadar, m-am întrebat doar cum să realizez cât mai bine acest nou film”, a precizat Rian Johnson, care semnează scenariul și regia filmului „La cuțite: Misterul din Grecia“, într-un interviu „Adevărul“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net