Cine a fost femeia care a „spart gheața” în inima lui Pavel Bartoș în adolescență. Prezentatorul Tv a făcut dezvăluiri inedite: „Am scris la scrisori...”

Pavel Bartoș (49 de ani) are un succes fulminant în carieră și se numără printre cele mai îndrăgite vedete TV din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu detalii din viața sa amoroasă, întrucât acesta este ceva mai rezervat la acest capitol. De cine a fost îndrăgostit în adolescență.

Pavel Bartoș, dezvăluiri amoroase
Pavel Bartoș, dezvăluiri amoroase

„Prima a fost Magdalena”

În adolescență, viața amoroasă a lui Pavel Bartoș a fot ceva mai „zbuciumată”. Prezentatorul TV mărturisea în urmă cu ceva timp, că le trimitea fetelor scrisori de dragoste și a avut o iubită pe nume Magdalena, fiind prima femeie care i-a furat inima. La un moment dat, a făcut și o gafă, după ce a trimis la aceeași adresă două scrisori pentru femei diferite.

„Prima a fost Magdalena, fiecare vară era îndrăgosteală. Când reveneam la școală, ne vedeam doar în sat, la discotecă, duminica. 

Luni scriai scrisoarea dimineața, ca tot luni să o pui la poșta. Sperai să ajungă miercuri la iubită, ca miercuri seara să îți răspundă, să o pună la poștă și ție să-ți ajungă sâmbătă dimineața.

Am scris la scrisori… am făcut marea gafă să trimit în 2 părți diferite. Conținutul era invers, adresele erau aceleași. Aveam 2 bunici, se întâmpla să fluctuez între acești bunici. Adresa era bună, dar conținutul era diferit”, a povesit Pavel Bartoș în podcastul lui Mihai Bobonete, cu ceva timp în urmă.

Pavel Bartoș, alături de soția lui Anca
Pavel Bartoș, alături de soția lui Anca

Pavel Bartoș s-a căsătorit cu Anca Bartoș în anul 2003

În prezent, Pavel Bartoș este căsătorit cu Anca, alături de care are 3 fiice. Cei doi se cunosc din perioada studenției, iar în 2003 au ales să spună marele „Da” în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu. Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult”, spunea soția lui Pavel Bartoș, în urmă cu ceva timp, în emisiunea online a lui Smiley ”8,8 și ceva fix”.

Puțini sunt cei care știu că Anca Bartoș a lucrat în televiziune, fiind gazda emisiunii „Slab sau gras” (2006). De asemenea, partenera prezentatorului TV a jucat în serialul „La Urgență” și în pelicula „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” (2012). Anca a fost chiar și vocea emisiunilor de radio, având o rubrică pentru copii pe postul Itsy Bitsy.

La bază este actriță. S-a dedicat foarte mult copiilor, ceea ce mi-a fost bine că mi-am făcut meseria și mai bine că am știut că acasă cineva are grijă de copii”, spunea Pavel Bartoș în podcastul lui Mihai Petre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
netflix pixabay jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Roxana Dobrițoiu cântă la evenimente și a ales să vină la Vocea României pentru că: “Este un mod de a fi văzută în adevăratul sens al cuvântului"
daminescu jpg
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net