Cine e Claudia Vasile, noua actriță din "Adela". Serialul se complică din cauza ei

Ultima actualizare:

Serialul Adela revine la Antena 1 începând din 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30. Povestea se complică odată cu apariția în distribuție a unei superbe șatene. Este vorba despre actrița Claudia Vasile, care va interpreta rolul Ralucăi Iftimie, fiica senatorului Alexandru Iftimie.

Claudia Vasile, alături de actorul Lucian Pavel. Foto: Antena 1
Claudia Vasile, alături de actorul Lucian Pavel. Foto: Antena 1

Crește doza de adrenalină în serialul "Adela", pentru că noi personaje își vor face apariția în următorul sezon. Acțiunea se complică și mai mult, odată cu dezvăluirile Ralucăi Iftimie, fiica senatorului Alexandru Iftimie (actorul Lucian Pavel), personaj pe care l-ați cunoscut în ultimele episoade ale sezonului trecut.

Fiica senatorului este interpretată de frumoasa actriță Claudia Vasile, care este foarte încântată de proiect, dar și de rol. „Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”, a declarat Claudia Vasile. 

Claudia Vasile, despre personajul ei: "Nu a avut o viață ușoară"

Iată cum arată scenariul care o include Raluca, interpretată de Claudia Vasile. O fire sensibilă şi uşor naivă, Raluca a suferit enorm din cauza lui Luca (Vlad Vîlciu), cu care a rămas însărcinată în urma unui viol, la o vârstă fragedă. Disperată, Raluca a recurs la o întrerupere de sarcină, din cauza căreia a ajuns în stare gravă la spital, aflându-se la un pas de moarte. De atunci, Raluca suferă de depresie cronică şi a devenit o persoană anti-socială. O nouă relaţie care se întrevede la orizont îi va schimba însă viaţa în mai bine.

Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea, deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină”, a declarat Claudia Vasile, despre rolul din "Adela".

Despre experienţa sa pe platoul de filmare de la Adela, actriţa dezvăluie: „Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunați din echipă care m-au primit cu brațele deschise. Am ajuns într-o echipă mare, darnică, care mi-a oferit posibilitatea să mă dezvolt şi alături de care simt că m-am întregit ca actor”.

Cine e Claudia Vasile, noua actriță din "Adela"

Claudia are 26 de ani, este în lumea artei de la varsta de 5 ani, a practicat balet timp de 8 ani și astfel s-a îndrăgostit iremediabil de scenă. În liceu a descoperit actoria. A absolvit facultatea de actorie la Universitatea Hyperion, în anul 2021, iar acum urmeaza cursurile de Master Actorie la aceeasi facultate avându-i profesori pe Maia Morgenstern, Constantin Florescu si Mike Săvuică. În timpul liber, dansează foarte mult, scrie poezii, merge în drumeții pe munte și învață să cânte.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net