Cine este Luna Morgaciova, concurenta „Chefi la cuțite” care face parte din echipa lui chef Dumitrescu

Luna Morgaciova face parte din cei 21 de concurenți ai show-ului culinar „Chefi la cuțite”, sezonul 11. A trecut de preselecții și de probele din bootcamp, iar acum e în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Femeia are o poveste de viață impresionantă.

Luna Morgaciova participă la „Chefi la cuțite” / captură: Antena 1
Luna Morgaciova participă la „Chefi la cuțite” / captură: Antena 1

Concurenta care face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu a primit tunica gri din partea acestuia și trei cuțite din partea chefilor. Află din rândurile de mai jos cine este Luna Morgaciova și cu se ocupă.

Luna Morgaciova are 36 de ani și este din București. Timp de un an a trăit în Olanda, unde a studiat Arte Experimentare și Design Vestimentar. Dar este foarte pasionată şi de gătit, motiv pentru care a decis să își încerce norocul în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Luna Morgaciova: „Îmi place să mânânc, în primul rând și știu foarte multe despre gust”

Luna Morgaciova este artist vizual / foto: arhiva personală
Luna Morgaciova este artist vizual / foto: arhiva personală

„Un an de zile am fost plecată, am locuit în Olanda. Acolo am făcut un fel de pregătire, la Facultatea de Arte Experimentare. Întâmplarea a făcut să mă duc la cursurile de design vestimentar. Și am făcut chestia asta o perioadă de 6 luni. Nu știu dacă mi-am dorit vreodată să fiu designer vestimentar”, a mărturisit Luna, în cadrul emisiunii de la Antena1.

Femeia i-a uimit pe jurați cu un file de cod alb mix cu legume, grație căruia a trecut preselecțiile și a primit trei cuțite din partea chefilor.

„Îmi place să mânânc, în primul rând și știu foarte multe despre gust. Nu la fel de multe despre bucătărie, dar știu ce gust ar trebui să aibă mâncarea bună”, a mai spus concurenta. 

Chef Florin Dumitrescu: „Vom găti cu o mână la spate, legați”

Echipa lui chef Florin Dumitrescu / foto: Captură Antena 1
Echipa lui chef Florin Dumitrescu / foto: Captură Antena 1

În urma probelor din bootcamp, cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite și-au ales concurenții și au format echipele cu care vor concura în cadrul show-ului culinar de la Antena 1. 

Luna Morgaciova alături de Laurențiu Neamtu, Radu Ionut Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea și Florin Borșaru face parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

„Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, legați, cu spatele, cu ochii închiși.Sunt 15 amulete împotriva noastră.”, a spus chef Florin Dumitrescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net