Care sunt cuplurile de vedete din sezonul doi Power Couple de la Antena 1. Leonard Doroftei și soția sa, printre participanți

Ultima actualizare:

Sezonul doi al emisiunii „Power Couple - La bine și la greu” de la Antena 1 promite o competiție plină de emoții și provocări. În această ediție, nouă cupluri de vedete se vor alătura competiției în Malta, fiecare aducând propria lor poveste și motivație. Dani Oțil va fi din nou gazda emisiunii, pregătit să se confrunte cu provocările alături de concurenți. Iată cine sunt participanții sezonului doi:

Leonard Doroftei și Monica Doroftei

Printre cele mai așteptate cupluri se numără Leonard Doroftei, cunoscut campion mondial la box, și soția sa, Monica Doroftei. Aceștia își vor testa puterea relației în fața camerelor și a diverselor provocări. Leonard a declarat: „Această experiență reprezintă o provocare și o luptă frumoasă alături de soția mea. Îmi doresc să merg cât mai departe în competiție”. Monica a adăugat: „Am acceptat această provocare pentru a ne redescoperi ca și cuplu și sunt curioasă cum vom reacționa în situații dificile”.

Giulia și Vlad Huidu

Giulia și Vlad Huidu sunt un alt cuplu care promite să aducă multă energie și distracție în competiție. Giulia a spus: „Vreau să ne distrăm la maximum și să dovedim că suntem #power în orice situație.” Vlad este gata să-și testeze limitele și să îmbunătățească abilitățile de compromis în relație.

Bella Santiago și Nicu Grigore

Cântăreața Bella Santiago și soțul său, Nicu Grigore, vor încerca să-și întărească relația și să-și depășească limitele. Bella a declarat: „Am acceptat provocarea pentru a vedea cât de bine putem colabora și pentru a testa limitele răbdării noastre”. Nicu consideră că această experiență îi va scoate din rutina zilnică și le va întări relația.

Diana Bulimar și Radu Dumitrache

Fosta gimnastă Diana Bulimar și logodnicul său, Radu Dumitrache, sunt nerăbdători să-și arate personalitățile adevărate. Diana a spus: „Îmi doresc ca lumea să ne cunoască așa cum suntem, atât în momentele dificile, cât și în cele relaxate”. Radu adaugă că vrea să se distreze și să cunoască mai bine și „adversarii” din competiție.

Robert Tudor și Elena Tudor

Magicianul Robert Tudor și soția sa, Elena Tudor, vor aduce magia în competiție. Robert a declarat: „Power Couple ne va da șansa să demonstrăm că împreună putem depăși orice obstacol. Magia noastră nu este doar pe scenă, ci și în relația noastră”. Elena consideră că o relație puternică se bazează pe încredere și colaborare.

Theo Zeciu și Cesima

Theo Zeciu și Cesima sunt la prima lor apariție într-un show TV și sunt dornici să arate cum își gestionează provocările. Theo spune: „Dorința mea este să mă armonizez cu partenera mea și să devin vulnerabil în fața publicului, pentru a transmite mesaje autentice”.

Radu Bucălae și Alexandra

Actorul de stand-up comedy Radu Bucălae și soția sa, Alexandra, sunt încrezători că se vor distra și vor împărtăși multe momente amuzante. Radu a menționat: „Mă aștept ca experiența să fie una pe care o vom povesti la bătrânețe, pe terasa casei parțial plătită din premiul Power Couple”. Alexandra adaugă că show-ul este o oportunitate de a experimenta viața într-un mod nou și aventuros.

DOC și Anca Munteanu

Cântărețul de hip-hop DOC și soția sa, Anca Munteanu, sunt pregătiți pentru provocările care îi așteaptă. DOC spune: „Ne bucurăm că vom avea timp să fim doar noi doi și abia așteptăm să vedem ce ne poate pielea de cuplu”. Anca este entuziasmată de oportunitatea de a experimenta situații noi și de a se distra.

Andrei Stoica și Andra Stoica

În final, Andrei Stoica, cunoscut ca Mister KO, și soția sa, Andra Stoica, vor aduce forță și determinare în competiție. Andrei speră că experiența îi va uni și mai mult, în timp ce Andra este nerăbdătoare să se distreze și să se redescopere într-o nouă lumină.

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, se pregătește pentru o nouă rundă de provocări. El a spus: „Abia aștept să încerc probele, care sunt testate și de mine. Am emoții pentru concurenți și sunt curios cum vor face față provocărilor”.

Sezonul doi al „Power Couple - La bine și la greu” promite a fi unul plin de momente captivante și provocări, cu fiecare cuplu aducând ceva unic în competiție. Rămâneți aproape pentru a urmări evoluția acestor vedete și pentru a vedea cum se descurcă în fața provocărilor din Malta!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net