Diferența de vârstă dintre Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii emisiunii Power Couple

Pe 13 martie 2024, în cadrul emisiunii Power Couple, a fost anunțat câștigătorul! Cuplul controversat format din Sorin Gonțea și Daiana Anghel a reușit să treacă cu succes de toate provocările competiției.

  Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat emisiunea Power Couple / foto: Antena 1
Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat emisiunea Power Couple / foto: Antena 1

Despre cei doi învingători, diferența lor de vârstă a rămas un mister pentru mulți dintre telespectatori, în ciuda interesului persistent.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au triumfat în ediția din 2024 a emisiunii Power Couple! Aceștia au acceptat provocarea de a-și testa limitele în competiția găzduită de Antena 1. Fosta prezentatoare TV, Daiana Anghel, și Sorin Gonțea formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din România.

În finala de miercuri seara, două echipe finaliste, Radu Siffredi și Oana Matache, respectiv Daiana Anghel și Sorin Gonțea, s-au confruntat într-o luptă tensionată. Publicul a fost surprins când unul dintre cupluri a ales să se retragă în ultima probă. Astfel, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost declarați câștigătorii ediției din 2024 a Power Couple.

„Nu aș fi reușit fără Daiana. Într-un moment dat, confortul meu ar fi putut să mă oprească. Dar când am văzut cât de hotărâtă este ea să meargă mai departe, am decis să nu renunț, să lupt și să înving!”, a spus Sorin Gonțea după câștigarea competiției de la Antena 1.

„Acest trofeu simbolizează puterea noastră, echilibrul și determinarea de a nu ceda. Fiecare probă a fost o provocare, dar am reușit să depășim orice frică și îndoială. Experiența din Power Couple și câștigarea acestui trofeu sunt realizări importante în viața noastră”, a adăugat Daiana Anghel.

 Daiana Anghel și Sorin Gonțea sunt împreună de nouă ani

Cu o diferență de vârstă de 10 ani între ei, Daiana Anghel și Sorin Gonțea formează un cuplu solid. În ciuda carierei sale mai puțin cunoscute publicului larg, Sorin Gonțea este un bucătar renumit, iar Daiana Anghel a fost prezentă pe micile ecrane timp de mulți ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2019, având o relație de peste 9 ani.

„Relația noastră s-a clădit în timp. Ne iubim profund, iar fiecare aspect al relației noastre a fost construit pas cu pas. Avem o istorie de aproape 10 ani împreună, iar încă mai descoperim lucruri noi despre celălalt. Dragostea noastră nu a fost construită pe întâlniri romantice, ci pe cunoașterea profundă reciprocă”, a explicat Daiana Anghel înaintea participării la competiția Power Couple de la Antena 1.

La sfârșitul lui 2020, Sorin Gonțea a trecut prin momente dificile, suferind un infarct. Daiana Anghel a oferit fanilor detalii despre starea lui de sănătate.

„Vreau să vă anunț că, din motive de sănătate, va trebui să amânăm câteva activități pentru următoarele zile. Soțul meu a suferit un infarct și este în spital pentru investigații și tratament. Momentan este stabil, dar vă rog să ne acordați puțină răbdare în această perioadă dificilă”, a transmis Daiana Anghel pe rețelele de socializare în acea perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
banner cristina spatar png
Camil Petrescu 1916 jpg jpeg
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net