VIDEO EXCLUSIV Ce spune Daiana Anghel despre căsătoria cu «politicianul bătăuş»

Ultima actualizare:

    Recent, Daiana a sărbătorit,  aniversarea a 26 de ani,  la Monaco, pe malul Mediteranei
Recent, Daiana a sărbătorit, aniversarea a 26 de ani, la Monaco, pe malul Mediteranei

Daiana Anghel a spus că imaginea făcută de presă iubitului ei, Cristian Tămagă, este una total greşită. Fosata ştiristă de la Kanal D a declarat că nu crede că dragostea e oarbă şi că viitorul ei soţ i-a demonstrat că este un om răbdător, care-i poate oferi familia mult visată.

Invitată în platoul emisiunii „Click!", ştirista Daiana Anghel a spus că relaţia ei cu „politicianul bătăuş", Cristian Tămagă, a evoluat natural, iar cererea în căsătorie a venit normal. Vedeta a spus că politicianul este un om excepţional şi foarte răbdător care îi oferă siguranţa pe care şi-ar dori-o din partea bărbatului de lângă ea.

„Am cunoscut un bărbat care nu are nicio legătură cu imaginea ce i-a fost făcută. Eu bag mâna în foc că nu a avut reacţiile exagerate despre care s-a scris. E adevărat că oamenii se mai ceartă. Lui i s-a făcut o mare nedreptate cu acele articole. El e un om excepţional, care nu ar face acele lucruri. E un bărbat foarte răbdător, care a trecut testul răbdării de foarte multe ori cu mine. La 30 de ani, ştii ce-ţi doreşti de la omul de lângă tine. Am avut multe discuţii pe tema căsătoriei şi amândoi ne dorim foarte mult o familie. Ne iubim, ne potrivim, ne înţelegem. Inelul de logodnă a venit firesc. Discuţiile despre căsătorie au început cam acum 3 luni, iar cererea a venit în urmă cu două săptămâni", a declarat Daiana Anghel în cadrul emisiunii Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri de la ora 22:30.

Ştirista a spus că i-a cunoscut pe părinţii viitorului său soţ şi că se înţelege foarte bine cu aceştia.

„Cu părinţii şi cu sora lui Traian mă înţeleg foarte bine. M-au primit frumos de când ne-am cunoscut şi ne înţelegem bine", a mai spus aceasta.

Daiana Anghel a spus că la vârsta ei nu se poate spune că dragostea e oarbă şi că nu s-ar căsători cu un bărbat despre care ar bănui că este violent.

„Nu cred că dragostea e oarbă. Poate la 17 ani, dar nu la vârsta asta. Nu m-aş căsători cu un bărbat despre care aş bănui că mi-ar putea pune în pericol siguranţa mea şi a copiilor mei. Când te căsătoreşti, te gândeşti dacă omul de lângă tine va fi un părinte bun. După nuntă, vom face şi un copil", a încheiat vedeta.

EXCLUSIV Daiana, nu ţi-e teamă că o încasezi şi tu?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net