Cornel Ilie de la Vunk: „Copiilor nu le-am spus că eu și mama lor ne-am separat”. Ce relație are cu cei mici

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, cunoscut pentru diplomația cu care a abordat subiectele din viață particulară, și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „Părinți CuMinți” și a vorbit despre rolul de tată „Copiilor nu le-am vorbit despre divorț”.

Cornel Ilie a vorbit despre copiii lui
Cornel Ilie a vorbit despre copiii lui

Toată lumea știe că solistul Cornel Ilie a divorțat de ceva timp, însă se pare că acest lucru nu este știut și de copiii lor.

„Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară ... Dar ne vedem cât se poate de des....Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă”, a mărturisit Cornel Ilie în cadrul podcastului „Părinți CuMinți”

Cornel Ilie, relație specială cu copiii săi

Crescut într-o familie în care a fost încurajat și validat, Cornel Ilie privește experiența de tată ca fiind una revelatoare, plină de inspirație și creativitate.

„Copilul te învață să fii părinte, ne dau toate semnalele, dacă suntem atenți la ei. Tot ce am învățat eu despre copilul meu și despre mine, a fost fiind atent, să-l învăț, să-l cunosc... Toate sunt in tine, vin natural”, spune acesta.

Tatăl unei fete în vârstă de 8 ani, Zara, și al unui băiat, Cezar, în vârstă de 3 ani, Cornel se consideră un tată „relaxat, mult mai implicat și mai bun tată decât aș fi crezut ca pot fi”. Încercând să fie cât mai conectat emoțional cu cei doi copii, Cornel se declară partenerul de joacă favorit al copiilor săi, care prin puterea imaginației reușește să transforme activitățile zilnice în adevărate experiențe

„Îmi place să mă duc spre mintea lor, mă ajută și pe mine să fiu mai creativ; sunt fascinat să redescopăr lucruri, obiecte, prin ochii copiilor. Împreună cu ei am transformat 3 minute banale la o spălătorie auto într-o aventură fantastică, cu nave spațiale” a mai declarat acesta.

Cornel Ilie, la „Părinți CuMinți”, podcast moderat de Simona Gherghe și Oana Moraru
Cornel Ilie, la „Părinți CuMinți”, podcast moderat de Simona Gherghe și Oana Moraru

Trăind în lumea artistică prin prisma părinților, ambii copii ai lui Cornel Ilie au veleități muzicale:

„Nu știu daca au talent încă. Știu că le place, vor sa facă ce fac mami si tati. Amândoi sunt fascinați de zona asta artistică...Cezar a preluat toate mișcările mele și își ține toate concertele acasă...Zara a trecut deja prin dans și prin a cânta, acum își dorește să fie actriță. Cu siguranță amândoi au niște direcții, niște aptitudini, au o atracție spre zona artistică și încep să simt că au și emoția necesară.. dar îi las să aleagă ei, să se ducă încotro vor”, a mai povestit la „Părinți CuMinți”, podcast moderat de Simona Gherghe și Oana Moraru.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
eliminare chefi la cutite 1 e1684382537918 jpg
Ce traseu va avea America Express 2024  In ce tari se vor duela concurentii jpg
cub maria dragomiroiu png
Gina Pistol jpg
Blaze si Izabela 3 jpg