Cornel Ilie, mesaj anti Valentine’s Day”: „Ăștia tinerii sărbătoresc azi orice!”

#Exclusiv Click!

Dacă pe 14 februarie, toată lumea se înghesuie să sărbătorească Valentine’s Day, mai sunt și vedete cărora nu face deloc cu ochiul această sărbătoare cu iz, mai degrabă, comercial.

Cornel Ilie, solistul de la trupa Vunk, nu sărbătorește Valentine’s Day.  Trecut printr-un divorț dureros, Cornel Ilie (46 de ani) nu și-a găsit încă o nouă dragoste care să-i aline rănile. De Ziua Îndrăgostiților artistul este singur, dar nu disperă.

„Nu prea i se mai dă importanță acestei sărbători și chiar mă bucur!”

Tocmai că mie mi se pare că de Valentine’s Day nu prea i se mai dă importanță și mă bucur pentru asta. E adevărat că aștia tinerii mai sărbătoresc, dar ei sărbătoresc orice, găsesc ei un motiv să sărbătorească.

Dar, dacă vrem totuși să vedem partea bună a lucrurilor e că de Ziua asta a Îndrăgostiților, li se dă oamenilor ocazia să spună mai mult te iubesc ca în alte zile. Asta cred că e partea frumoasă!

Nu trebuie să iubești neapărat însă un partener. Iubirea pentru orice om, pentru semenii tăi cred că e mai importantă, a declarat artistul, în exclusivitate pentru Click!

Divorț amiabil, după 5 ani de căsnicie 

Cornel Ilie și fosta soție, Eliza Suditu, s-au întâlnit în anul 2013 și a fost dragoste la prima vedere. Au crezut inițial că sunt suflete pereche, însă timpul a decis contrariul pentru ei. Cei doi au anunțat că divorțează în 2020, după doar cinci ani de căsătorie și doi copii.

 "Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți!

Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a declarat Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, la puțin timp după divorțul de Eliza.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net