Eugen Cristea şi Cristina Deleanu se zbat să supravieţuiască în jungla showbiz-ului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Formează cel mai îndrăgit cuplu de actori de la noi şi sunt doi dintre veteranii scenei. Deşi au ieşit la pensie de ani buni, Eugen Cristea şi Cristina Deleanu se zbat să supravieţuiască în jungla showbizului. Joacă în seriale tv, cântă, scriu poezii şi le recită la radio. „Nu ne liniştim”, ne-a spus simpaticul actor.

Grig Chiroiu i-a cooptat pe Cristina Deleanu și Eugen Cristea în serialul "Secretele președintelui"
Grig Chiroiu i-a cooptat pe Cristina Deleanu și Eugen Cristea în serialul "Secretele președintelui"

Cristea şi Cristina Deleanu, doi artiști iubiți de public!

Pe Eugen Cristea (70 de ani) îl ştiţi din celebra emisiune pentru copii „Feriţi-vă de măgăruş”, din piese de teatru, din producţiile de la Acasă TV şi din emisiunile Marinei Almăşan.

Citește și: Eugen Cristea și Cristina Deleanu, 35 de ani de iubire. De ce poartă pe degete câte două verighete

Mai nou, îl vedeţi în serialul „Secretele preşedintelui” de la Prima TV, unde Grig Chiroiu l-a cooptat împreună cu soţia sa, actriţa Cristina Deleanu care nu se dă în lături de la muncă la cei 81 de ani ai săi. Invitaţi la lansarea noii grile Prima TV, a fost o bucurie pentru noi să-i întâlnim şi să stăm de vorbă cu legendarii actori.

Eugen Cristea a fost adesea invitatul Marinei Almășan la TVR 2
Eugen Cristea a fost adesea invitatul Marinei Almășan la TVR 2

Eugen Cristea: „Am ieșit la pensie de cinci ani”

„Muncim. Am mai fost invitaţi pe la tot felul de lansări de cărţi. Filmăm şi la Prima TV, în „Secretele preşedintelui”. E un nou sezon şi chiar e o mare bucurie. În rest, încă suntem sănătoşi şi sperăm să o ţinem tot aşa.

Am ieşit la pensie de cinci ani. Dar asta nu înseamnă nimic, ne-am continuat activitatea. Mai sunt invitat la Teatrul Naţional şi la Constantin Tănase. La Marina Almăşan am mai fost. Probabil că şi în noul format voi merge, am înţeles că e ceva interesant. Se lansează peste o săptămână şi sper să mai merg şi pe acolo. În rest, avem amândoi, pe Radio România Cultural, nişte momente poetice, patru zile pe săptămână, fiind amândoi îndrăgostiţi de poezie.

Am mai avut destul de multe concerte cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la diverse festivaluri, unde am fost foarte bine primiţi. S-a creat o echipă. Oricum, nu stau, am scos şi o revistă de poezie. Deci, e destul de muncă. Nu stăm, nu ne liniştim, ci ne vedem de treabă”, ne-a mărturisit Eugen Cristea.

Mai vezi și: «Dragoste în 5 acte» cu Eugen Cristea şi Cristina Deleanu

Actorul cântă cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la diverse festivaluri
Actorul cântă cu Mike Godoroja & Blue Spirit, la diverse festivaluri

Eugen Cristea: „Deviza mea în viaţă a fost şi este modestia”

Actroul nu se plânge că are o pensie mică şi nu se descurcă, aşa cum spun adesea colegii lui, ci munceşte pentru că-i place ce face.

„Nu pot să mă plâng, m-ar bate Dumnezeu, am pensie bună, dar tot mai dau probe. Chiar acum aştept un rezultat, dar nu prea sper, pentru că şi acolo e un sistem închis. Şi mie nu îmi place să mă bag, să intru pe sub pielea nimănui. Îmi văd de treaba mea, pentru că, deviza mea în viaţă, în ciuda aparenţelor, a fost şi este: Modestia”, spune Eugen Cristea.

Iată și: Cine face legea în familia actorilor Eugen Cristea şi Cristina Deleanu

Cei doi soți sunt pasionați de poezie. Scriu și recită
Cei doi soți sunt pasionați de poezie. Scriu și recită

Cristina Deleanu: „Am trimis foarte multe articole despre tristețile noastre”

Pe de altă parte, directoarea din seria „Liceenilor”, Cristina Deleanu, joacă în filme chiar şi acum. Anul acesta s-a lansat pe marile ecrane pelicula „Dirijorul tăcerilor”, în care o puteţi vedea pe simpatica actriţă.

„Am făcut filmul acum mai mulţi ani, dar a apărut după aproape trei ani de când l-am făcut. Mi-a plăcut foarte mult ce a făcut regizorul Ovidiu Georgescu şi, în general, e un film mai românesc, pentru problemele noastre şi pentru sufletul nostru.

E şi poetic. În primăvară am început şi colaborarea cu Prima TV, şi aştept, că am înţeles că lucrurile se dezvoltă mai mult şi îmi face plăcere. Mă bucur că oamenii muncesc. Vor să facă ceva de calitate şi eu, la rândul meu, nu stau degeaba, de atâţia ani.

Am ieşit la pensie de 20 de ani, dar m-am apucat şi de scris. Am trimis foarte multe articole pe diverse platforme şi chiar şi la ziare. Lucruri care ne privesc pe noi, despre viaţa noastră, despre nemulţumirile noastre, despre tristeţile noastre.

Îmi face plăcere şi văd că ce scriu eu este destul de apreciat. Cam asta fac în timpul liber. În afară de ceea ce facem noi, acasă, fiecare cu bucătăria şi cu programele lui zilnice.

Dar aşa de repede trece ziua, că timp liber nu prea e! Dar ne facem. Ne facem, să ne fie bine. Mai la un film, mai la un spectacol, ba ieşim prin parc, ba plimbăm căţelul. Adică, ne trebuie şi lucruri frumoase şi bucurii din astea, normale”, încheie simplu Cristina Deleanu.  

Cristina Deleanu, în „Dirijorul Tăcerilor”
Cristina Deleanu, în „Dirijorul Tăcerilor”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net