Eugen Cristea și Cristina Deleanu, 35 de ani de iubire. De ce poartă pe degete câte două verighete


    Eugen Cristea și Cristina Deleanu formează unul dintre cele mai trainice cupluri
Eugen Cristea și Cristina Deleanu formează unul dintre cele mai trainice cupluri

Sunt împreună de 35 de ani și recunosc că NU se iubesc exact „ca-n prima zi”. Dragostea lor s-a schimbat de-a lungul timpului, s-a maturizat, s-a consolidat. Dar din ea nu lipsește romantismul. Actorii Eugen Cristea și Cristina Deleanu ne spun care e secretul căsniciei lor și cum au ajuns acum să poarte pe degete câte două verighete.

„Eu o știu pe ea din 1964, când o admiram pe scena teatrului din Iași. Dar împreună am ajuns să fim din 4 august 1984. Țin minte și acum ziua. Anul trecut am împlinit 35 de ani de când formăm un cuplu și am zis să facem ceva deosebit. Am reușit abia în decembrie. Mai exact, ne-am reînnoit jurămintele, cu martori și slujbă la biserică.

Și-au reînnoit jurămintele la biserică
Și-au reînnoit jurămintele la biserică

În cadrul acestei ceremonii, odată cu promisiunea de a ne iubi toată viața, ne-am mai pus pe degete un rând de verighete”, a povestit actorul Eugen Cristea (67 de ani). Acestea sunt de argint și le poartă pe inelar alături de verighetele din aur, de la căsătoria care a avut loc în noiembrie 2001.

Acum poartă fiecare câte două verighete
Acum poartă fiecare câte două verighete

„În viața asta am primit multă dragoste”

Eugen Cristea și Cristina Deleanu formează unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz. Care e secretul relației lor? „Ne-am descoperit în timp și ne-am acceptat reciproc”, explică actrița Cristina Deleanu (79 de ani). „L-am acceptat dintotdeauna cu toți dracii lui și cu toate momentele lui de revoltă, mi-am asumat. Și declar sus și tare că îl iubesc”. „Dar cine primește mereu flori?”, o întreabă Eugen Cristea? „Așa e, până să se usuce unele flori în vază, deja îmi aduce altele. El este cel mai romantic dintre noi. Mereu ține cont și de plăcerile mele, de gusturile mele, inclusiv programul de la televizor îl alege astfel încât să-mi placă și mie. Îmi compune melodii la chitară și îmi spune că îl inspir. Mi-a făcut mult bine la suflet până acum. În viața asta am primit multă dragoste și nu regret nimic”, mai spune Cristina Deleanu.

Amândoi au o „dambla”: colecționează

În garsoniera de 30 de metri pătrați și-au găsit loc zeci de colecții de obiecte dragi
În garsoniera de 30 de metri pătrați și-au găsit loc zeci de colecții de obiecte dragi

Respectul, dragostea, acceptarea și înțelegerea sunt ingredientele care i-au ținut împreună 35 de ani. În plus, recunosc că îi leagă pasiuni comune. Amândurora le plac cărțile, călătoriile, muzica și colecționarea de obiecte frumoase. Au în casă zeci de colecții: de brichete, de cutiuţe de ceai şi de bomboane, de chibrituri, de pliculeţe de zahăr, de şerveţele adunate din vacanțe, de monede, de șepci și tricouri, de lingurițe, de obiecte mici de bronz, sticlă sau lemn ce înfățișează bufnițe, elefanți, pisici, mașinuțe (după cum Click! relata aici). „Fiecare am avut această dambla dinainte de a fi împreună, pentru ca după căsătorie să aducă fiecare zestrea lui. Colecțiile s-au reunit, apoi s-au înmulțit. Ne asemănăm. În viața asta am mers amândoi pe același drum, nu a tras unul hăis și altul cea”, explică actrița.

În cei 35 de ani de relație nu au strâns averi. Locuiesc într-o garsonieră de 30 de metri pătrați, cu etajere ticsite până sus de cărți și obiecte dragi. Colecțiile sunt cele mai mari comori ale lor. Iar acum, perioada de izolare în casă este un bun prilej de a le lua pe toate la mână și a le șterge de praf. „Îmi face plăcere să le acord atenție, fiecare obiect are povestea lui de care ne amintim cu drag. Și când termin curățenia pe o parte, se face timpul să o iau de la capăt. Îmi găsesc de lucru prin casă, gătesc, spăl vase, rufe... treabă există și chiar mă mișc. Măcar atât, dacă afară nu mai putem ieși”, spune Cristina Deleanu.

Eugen Cristea, supărat că nu mai poate face mișcare

Cățelul Yummi nu mai poate fi scos afară după programul obișnuit
Cățelul Yummi nu mai poate fi scos afară după programul obișnuit

Soțul ei, însă, e supărat foc. Obișnuit să meargă până la 15 km pe zi, autoizolarea la domiciliu îl face să se urce pe pereți. Nici cățelul, obișnuit să iasă afară la ore fixe, acum nu mai înțelege nimic. „Yummy are un ceas biologic absolut uluitor. Cere afară de trei ori pe zi, la 9.30, la 17.30 şi la 23.30. Dacă depăşim cumva chiar şi cu 10 minute ora, se aşază în mijlocul casei în faţa mea şi întâi pufăie, apoi mârâie uşor, după care începe să latre din ce în ce mai tare”, ne povestea anul trecut Eugen Cristea, când a fost surprins la o primbare în jurul blocului cu prietenul lui necuvântător. Acum îl mai scoate din casă la 11.00 dimineața și între orele 20.00-21.00 seara. „La ora 15.00 îl mai scoate o vecină. Se pare că înțelege și nu protestează. Oricum, îl bănuiesc de o inteligență mai mare decât a mea. Eu sunt foarte supărat. Din 15 km pe zi, câți făceam, acum dacă merg 4 km pe lângă bloc. Încerc să fac genuflexiuni în casă, dar n-am spațiu, cad cărțile pe mine. Am anulat multe spectacole, totul e dat peste cap”, spune, supărat, Eugen Cristea.  

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei