Cum a ajuns Claudiu Bleonț în arest, în timp ce era militar: „Am încărcat saci cu ciment, am împins vagoane”

Claudiu Bleonț, unul dintre cei mai renumiți actori români, are nu doar o carieră impresionantă, ci și o poveste de viață tumultoasă. Cum a ajuns să fie trimis în arest, după ce a ieșit să cumpere cadouri. 

Claudiu Bleonț / foto: Captură TV
Claudiu Bleonț / foto: Captură TV

În urmă cu doar câteva zile, Claudiu Bleonț a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a povestit diverse experiențe din viața sa. Ce experiențe a trăit actorul, aflați din rândurile de mai jos. 

Claudiu Bleonț, despre experiențele dure din armată

Episodul cu pricina s-a întâmplat în perioada în care Claudiu Bleonț a făcut armata la Plenița, în județul Dolji, la infanterie executat stagiul militar cu Ducu Darie, acolo unde a depus o muncă asiduă. Actorul a fost trimis în arest după ce a ieșit să cumpere cadouri de Paște.

„Am încărcat saci cu ciment, am împins vagoane, pe la curățenie… Cam astea. Am încărcat la greu. Bucătărie, pe la curățat cartofi. Și am citit Cittadella de Saint-Exupery și portretul artistului din tinerețe James Jones. În cele 10 zile de arest, la unitatea militară 01183, Plenița”, a dezvăluit actorul Claudiu Bleonț, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

„Liberul arbitru constă în cum văd viața”

Actorul nu regretă nimic din ceea ce i s-a întâmplat și consideră că fiecare experiență, plăcută sau neplăcută, a fost necesară pentru a-l ajuta să devină cea mai bună variantă a sa. Consideră și în prezent că liberul arbitru constă în modul în care fiecare dintre noi alege să-și vadă și să-și gestioneze viața. 

„Era frustrant, îți dai seama, totuși, bucureșteni în Plenița. Șocul când am auzit grupa 1, pas înainte, sector WC-uri. Am auzit, însă am luat-o ca o temă. Poate se leagă și cu întrebarea de înainte, tema de a îndura.

Și cred foarte mult în acest lucru. Că liberul arbitru constă în cum văd viața și cum operez cu ceea ce îmi dă destinul. A fost destin”, a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net