Claudiu Bleonț, totul despre viața de familie. Cum gestionează relația cu fiica sa de 10 ani: „Am încredere în epoca asta”

#Exclusiv Click!

Claudiu Bleonț (64 de ani)  joacă în cel mai nou serial de la Antena 1, “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Cât de încântat este de acest proiect și rolul său, actorul ne-a povestit pentru Click!

Totodată Claudiu Bleonț este tatăl unei fetițe de 10 ani, Eva Maria. Actorul a devenit tată la 54 de ani și soția lui, Iulia Lazăr l-a făcut atunci cel mai fericit. 

Cum ai primit propunerea de a juca în acest serial de la Antena 1, “Camera 609”, cu o așa distribuție frumoasă? O colaborare cu Ruxandra Ion, Ducu Ion…

Îmi doream această colaborare, s-a întâmplat când a venit momentul. Mă bucur că sunt într-o echipă, sunt îndrăgostit  de copiii ăștia ca și când ar fi copiii mei și pot fi, ca vârstă.  Am șansa să fiu în  distribuție cu prieteni de suflet, cu Magda Catone – de 40 de ani suntem împreună la  Petroșani, încă jucăm “Un bărbat și mai multe femei”.

Dar interacționați în serialul ăsta, tu cu Magda Catone?

Nu! O singură scenă am avut până acum. Ea e mama fetelor.  Sunt cu Emilia Popescu, și ea face un rol extraordinar, tot stagiatura noastră, Petroșaniul, sunt fratele lui Mihai Călin și în momentul ăsta suntem împreună. Am jucat Tipătescu Cațavencu la Grigore Gonța, încă jucăm “Prenumele”. În film suntem frați, ne înțelegem perfect! Este benefic clar pentru noi, se va vedea, e făcut cu plăcere, cu drag! E o comedie romantică!

După cât timp într-un serial care, țînând cont de distribuție, se anunță  a fi unul de succes? Joacă și Loredana, sunt foarte mulți actori buni!

Am încredere, știu că noi am făcut și filmăm cu drag însă întâlnirea cu publicul e acea necunoscută, felul  în care se receptează, fidelizarea publicului, se va întâmpla de la sine.  Important e că noi am construit asta cu drag și asta s-a întâmplat.

Dacă e vorba de o comedie romantică, personajul lui Claudiu Bleonț cu cine se iubește în serial?

 Păi se iubește cu soția, cu Anca Androne, se iubește cu Mihai Călin, cu mama, Virginia Rogin,  și cu copiii mei și ai lui Mișu, băiatul lui. Și amândoi, atât Mișu Călin, cât și eu, aducem o sănătoasă și frumoasă boemie, în care vine și un  parfum de înțelepciune.

Cum e Claudiu Bleonț ca tată?

Fiica mea are 10 ani, am încredere în epoca asta. E în perioada de joacă și o susțin să se joace, să exploreze, să cânte, să danseze,  să facă ce are de făcut la școală, sărbători, serbări, să le trăiască, să își cultive prieteniile, să se îmbogățească din relația cu prietenii ei, să facă  mișcare, sport, dar nu o oblig. Eu zic că mă descurc bine ca tată, cu drag, cu plăcere.

Petreceți mult timp împreună?

Da. Cred că avem exact ce ne trebuie! Fă Rai din ceea ce ai!

Ar mai fi fost loc de o familie numeroasă sau e suficient acum?

Am luat tot așa cum a dat Domnul și ni le-a așternut viața! E mister!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net