Mesajul emoționant al Mirelei Retegan către tatăl ei: „De 13 ani eu nu mă mai tem de moarte pentru că știu că, dincolo de ea, ești tu”

Ultima actualizare:

Mirela Retegan (53 de ani) are întotdeauna vorbele la ea. Așa se întâmplă chiar și când vorbește la trecut despre tatăl ei, care a plecat dintre noi cu 13 ani în urmă, căruia i-a scris un mesaj emoționant, o adevărată scrisoare în care i-a transmis că de atunci și până acum l-a simțit lângă ea în cele mai dificile momente.

Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zuli se topește de dorul tatălui său și și-ar fi dorit să fie acum lângă ea să vadă cât de multe a realizat și cum a reușit în viață.

 „Dragă Ticu,

Mi-e dor de tine. Mi-e foarte dor de tine!

Aș fi vrut să fii aici, să vezi că am reușit tot ce mi-am propus și că mă țin de tot ce ți-am promis. Aș fi vrut să o vezi pe Maya. E mare și bună. E  așa cum visai să fie. Ai fi foarte mândru de ea.

Aș vrea să vezi că ai avut dreptate să crezi în mine  și să rămâi  de partea mea, chiar și atunci când nu erai de acord cu ceea ce fac.

 Aș vrea să vezi toți copiii lumii, pe care îi fac fericiți (așa cum făceai și tu) și care sigur ți-ar fi sărit  în brațe și te-ar fi strigat: Ticule Bunicule!”, și-a început Mirela Retegan scrisoarea către tatăl ei, cu sufletul trist și cu gândul la părintele său din ceruri.

Mirela Retegan a avut un adevărat model în tatăl său de la care a învățat nenumărate lucruri.

 „Aș vrea să vezi toate lucrurile minunate care mi se întâmplă și să-i cunoști pe oamenii din viața mea.

De 13 ani te simt, în cele mai dificile momente, pe umărul meu. De 13 ani eu nu mă mai tem de moarte pentru că știu că, dincolo de ea, ești tu.

Și de 13 ani mă bucur de tot ce îmi oferă viața.

M-ai învățat multe lucruri cât ai fost cu mine. Dar în ziua în care ai plecat, acum 13 ani, mi-ai lăsat cea mai importantă lecție: să nu uit nicio secundă că “Astăzi este despre Astăzi”.

Mulțumesc.

Îmi pare rău că n-am apucat niciodată să-ți spun cât de mult te iubesc dar, știu că mereu ai știut asta.

Râmâi înger și ai grijă să nu deraiez de pe linia mea ferată. 

Tu ești mecanicul meu de locomotivă”, a mai adăugat Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli.

Și pentru că nu a reușit să aibă nicio poză cu tatăl ei iar acum este mistuită de dor, Mirela Retegan lansează acum mesajul:  „Faceți poze cu părinții voștri!”.

 „Astăzi, acum 13 ani, când tata a închis ochii definitiv, eu i-am deschis pentru totdeauna.

În ziua în care tata a adormit, eu m-am trezit.

A plecat cu buzunarele goale și mâinile pe piept.

A plecat fără să-mi lase nimic. Nicio avere, nicio casă, nicio rezervă în cont. Nici măcar o fotografie nu am cu el. Eu cu el, doar noi doi, nu am făcut niciodată o fotografie.

Nu mi-a lăsat nimic material. Dar mi-a dat tot ce a avut cât a fost în viață și mi-a lăsat în suflet cele mai frumoase valori!

Felul în care eu îmi trăiesc viața i se datorează. M-a încurajat mereu să îndrăznesc să vreau să fiu cine sunt. Chiar dacă n-a înțeles nimic din acțiunile mele, a simțit că sunt pe drumul meu și a avut răbdare să fac ce mi-am propus.

A fost un om minunat și Dumnezeu i-a dat ocazia să plece dincolo după ce și-a luat rămas bun de la cei dragi. Cu o zi înainte de ultima lui zi, am fost la nunta verișoarei mele, Oana, fiica surorii tatălui meu. Acolo era toată familia din partea lui. Iar el i-a luat în brațe pe toți.

Apoi am urcat în mașină, ne-am întors la Dej și mi-a spus atât: 

- O să mă pun în patul meu și o să fiu bine.

Mi-a făcut semn să plec. Nu putea să se desprindă cu mine acolo. Am plecat spre București și, după o jumătate de oră, m-a sunat mama:

- Hai înapoi. S-a dus!

Și dus a rămas de 13 ani. Fizic. Altfel, e mai prezent în viața mea decât era înainte. Îmi apare în vise, în gânduri, îl am în minte de fiecare dată când iau o decizie importantă, îl port în suflet și mă încarc cu toată duioșia pe câte mi-o dă amintirea lui.

Faceți poze cu părinții voștri!”, a mai transmis, în încheiere, Mirela Retegan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net