Ce mesaj i-a transmis, Mirela Retegan, fiicei sale, la împlinirea celor 22 ani! Cum s-au plimbat ținându-se de mâna prin Barcelona!

Ultima actualizare:

Mirela Retegan (53 ani), Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli, a fost la Barcelona, acolo unde a petrecut câteva zile pline, alături de fiica ei, Maya, care a împlinit 22 de ani.

De fiecare dată când se întâlnesc, mama și fiica, obișnuiesc să petreacă timp de calitate, cum s-a întâmplat și acum. Mirela Retegan, antrenorul părinților, a fost fericită pentru că și-a făcut fiica, la rândul ei, fericită! Așa că, la ceas aniversar, Tanti Prezentatoarea, i-a lăsat fiicei sale un mesaj emoționant, așa cum știe ea să scrie, din suflet.

Draga mea Maya,

Să fii copilul meu este cea mai tare experiență din tot ce am trăit în viața mea!

Mi-am dorit copii. Mă visam mamă, vedeam bulgărele de lumină și energie cum aleargă de pe un picioruș pe altul, cu mâinile întinse spre mine. Și știam că treaba mea o să fie să stau și să-l aștept să ajungă la mine. Nu mi-am imaginat de câte ori va trebui să mă aplec și să te ridic. Nu mi-a spus nimeni că tu vei învăța toată viața să mergi în picioare și să stai drept, iar eu toată viața va trebui să mă aplec asupra căzăturilor tale, să te ajut să te ridici, să te susțin să faci asta și, dacă e nevoie, să-ți tamponez rănile și să te pansez. Nimeni nu mi-a spus că o să fiu și doctor – și iată că am fost. Și-am găsit puterea să te privesc și atunci când ți-ai spart capul și curgea sânge pe părul tău, și când ai alunecat pe stânci și ți-ai julit toată fața, și când ai căzut și ți-au fost vinete mâinile și picioare. Ți-am văzut sufletul făcut franjuri și eu am luat un pieptăn și i-am pieptănat. Niciodată n-am crezut că pieptănatul ciucurilor covoarelor mamei o să mă antreneze să îndrept franjurii sufletului tău făcut ferfeniță. Dar am reușit.

Nu întotdeauna, nu din prima, nu mereu așa cum ai fi vrut. Dar n-am simțit niciodată că aș vrea să te abandonez.

Să fiu mama ta a fost singurul lucru din viața mea la care nu m-am gândit niciodată să renunț. Pe care nu l-am considerat niciodată prea mult.

Să fiu mama ta a însemnat, pentru mine, cel mai frumos motiv pentru care să mă trezesc dimineața cu zâmbetul pe buze și să inventez mâncare și jocuri, activități și povești.

Cu tine, viața mea a fost mult mai mult decât am știut că ar putea să fie o viață de om.

De dragul tău, am învățat să găsesc în mine cele mai ascunse butoane ale ingeniozității. M-am întrecut pe mine și i-am întrecut pe toți cei care s-au grăbit să-mi dea sfaturi. De dragul tău, am deschis cele mai ascunse canale ale simțirii și am făcut tot ce am putut ca să fac ceea ce simt – nu ceea ce îmi spun alții că trebuie să fac.

Tu ești cea mai tare experiență a vieții mele! Cea mai frumoasă întâmplare!

Ești singura minune pe care eu am văzut-o cu ochii mei!

Te iubesc e o expresie prea mică să încapă în ea tot ce simt pentru tine.

Mulțumesc e un cuvânt prea scurt pentru câtă recunoștință ar trebui să cuprindă.

Maya, rămâi Minune!

Te iubesc, așa cum ești. La mulți ani!

Să te bucuri de fiecare dimineață, cum te-ai bucurat de dimineața de la 22!”, au fost rândurile pline de emoție, pe care Mirela Retegan le-a așternut, așa cum a știut mai bine, pentru fiica ei, la împlinirea celor 22 de ani.

Ce promisiune și-a făcut Mirela Retegan când  a devenit mamă

Atunci când a născut, Mirela Retegan și-a promis că nu va trece an în care să nu-i fie alături fiicei sale atunci când ea se va sărbători.

Astăzi m-am plimbat cu fericirea de mână, pe străzile din Barcelona. 

Maya și cu mine vă mulțumim pentru toate urările. Ne-au făcut ziua și mai frumoasă.

Când s-a născut,  mi-am făcut o promisiune: că ne vom petrece ziua de 24 mai, împreună, câte zile o-i avea pe pământ, în orice colț al lumii ne va duce viața.

Până acum am reușit  de 22 de ori. Mulțumesc, Doamne.

Te iubesc, Prințesă!”, a concluzionat Mirela Retegan, care azi dimineață s-a întors, la București, pentru că o așteaptă spectacolele, prin țară, cu Gașca Zurli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net