Flavia Mihășan și-a serbat băiatul. Tudor a împlinit 2 anișori! „Mami te iubește enorm...”

#Exclusiv Click!

Flavia Mihășan (38 de ani) este o mămică model. Chiar dacă s-a reîntors la „Neatza de weekend”, frumoasa vedetă se bucură din plin de familia și de băieții ei, Tudor, care a împlinit 2 ani și a fost serbat cu mare fast, și Carol, de aproape 4 ani.

La mulți ani frumoși, minunatul nostru micuț și atâtttttt de dulce!! Ești o bucurie, ești tot un zâmbet, ești curios și curajos și ai cei mai frumoși și blânzi ochișori din lume.

 În seara asta după petrecere, tu și Carol v-ați jucat așa frumos împreună și ați râs mult iar eu aș putea să vă privesc cu orele… deși nu stați locului mai mult de 5,6 minute. La mulți ani frumoși, Tudorul meu. Mami te iubește enorm și pentru totdeauna!”, a fost mesajul pe care Flavia Mihășan l-a postat pe rețelele de socializare.

Ne face mereu să râdem”

Flavia a povestit, pentru Click!, cum a fost petrecerea mezinului familie, ce cadouri a primit Tudor și cât de tare s-a bucurat când  a suflat în lumânări și a văzut tortul pe care și l-a dorit. Se pare că din toamnă, Tudor va merge și el la grădiniță, pentru că își dorește să facă asta, mai ales că îl vede pe fratele său, Carol, că pleacă conștiincios de acasă în fiecare zi.

Tudor a împlinit 2 ani și am ales o petrecere acasă. Am vrut să mergem într-un loc de joacă, numai că mi se pare că e prea micuț și am vrut să fie așa, un cadru intim și să cunoască locuri, să se simtă super confortabil. Au venit foarte mulți prieteni la noi, aceiasi ca de obicei, unii dintre ei au și ei copii, la rândul lor, ceea ce a fost perfect!

A primit foarte multe cadouri, i-am cântat “La mulți ani”, a primit tortul pe care și l-a dorit că l-am întrebat ce fel de tort vrea și cu ce. El, deși are doi anișori vorbește, pentru că este super stimulat de Carol și atunci mi-a spus exact ce vrea și i-am făcut un tort cu Monster truck. I-am adus multe baloane și a fost super fain, s-a super distrat, și-a cântat și singur “La mulți ani”, a suflat în lumânare, a fost foarte drăguț!

Noi, pe lângă cadouașele pe care le-am luat, care conțin tot timpul roți, mașinuțe, escavatoare, toate astea, i-am luat și o bicicletă pentru că e mega fascinat de biciclete și se dă pe ele ca un copil mare, așa că i-am cumpărat o bicicletă și e foarte fericit și abia așteaptă să o încerce. O să ies cu el dar prinde o viteză… Am zis că trebuie să mergem în pădure, undeva, ca să fiu sigură că nu există mașini în jur, dar e un copil efectiv minunat.

Este o bucurie! Ne face mereu să râdem, e supervesel și foarte iubitor. Îl iubește pe Carol enorm, mă bucur că au început să se joace împreună și, ca și concluzie, petrecerea a fost  foarte frumoasă iar el a fost foarte fericit, totul e foarte bine cu el.

Din septembrie va merge și Tudor la grădi pentru că tot timpul când îl ducem pe Carol spune că vrea și el, așa că o să îl ducem și pe el din septembrie, să vedem ce o fi!”, ne-a declarat, încântată, fericita mămică Flavia Mihășan.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net