Mirela Retegan, decizie neașteptată. Ce se întâmplă cu Gașca Zurli?: „Aștept de 16 ani ziua asta!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, este o adevărată sursă de inspirație iar joi seara și-a îndeplinit un vis: a lansat Revista Zurli.

Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli
Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli

„Aștept de 16 ani ziua asta! Le povesteam celor cu care am apucat să vorbesc mai mult că acum 16 ani eu am desenat pe un caiet studențesc această revistă. Atât i-a trebuit ei să crească și să se facă mare!”, a declarat Mirela Retegan.

Cornel Ilie de la trupa Vunk este pe copertă cu cei doi copii ai săi

Prima vedetă care se află pe coperta primului număr al Revistei Zurli este Cornel Ilie de la Vunk, alături de cei doi copii ai săi. Prezent la lansarea revistei Zurli, Cornel Ilie a declarat emoționat.

Cornel Ilie, pe coperta revistei Zurli
Cornel Ilie, pe coperta revistei Zurli

„Pentru copii a fost extraordinar.  Nu știu câți dintre voi știți despre revista Pif, era o revistă venită din Franța, când eram noi mici, și mă gândeam că dacă eu aș fi apărut pe coperta revistei Pif, acum aș fi ținut minte foarte bine chestie asta și așa cred că o să țină minte Zara și cu Cezar.

Aș fi vrut să îi aduc și pe ei dar de când sunt pe copertă, managerul lor nu îi lasă acuma de când sunt vedete…și și-au trimis ca orice vedetă purtătorul de cuvânt, așa că acum vorbesc în numele lor!

Ei sunt doi Dumnezei  pentru mine, așa cum am spus și în interviu. De când au apărut, fiecare dintre ei, au devenit principala cauză pentru care fac orice fac, și că mă trezesc dimineața o fac cu gândul la ei, și când adorm o fac visând cum îi țin în brațe, chiar dacă sunt lângă mine și eu cred că mai degrabă sunt copil pentru copiii mei.

E foarte important pentru părinți să rămână și copii ca să se poată juca împreună cu ei, așa cum își doresc copiii noștri să se joace cu noi!  Deși sunt în zona asta artistică de vreo 20 și ceva de ani, când vorbesc despre copiii mei și când sunt cu copiii mei, mai ales într-un astfel de context, îmi pierd orice fel de experiență, orice stăpânire,  orice spontaneitate pentru că mă emoționez teribil”, a mărturisit Cornel Ilie, pe scenă, lângă Mirela Retegan,  fondatoarea Găștii Zurli și a revistei Zurli, poate singura revistă complexă pentru copii, cu interviuri cu vedete, idei de jocuri, recomandări de cărți, haine și multe alte lucruri interesante.

În interviul din Revista Zurli, Cornel Ilie de la Vunk a mărturisit și motivul pentru care a plâns, din cauza celor doi copii ai săi.

„Nu mă ascund să plâng când îmi vine să o fac. Și, da, m-au făcut să îmi dea lacrimile, dar de cele mai multe ori de fericire. Dățile în care s-a întâmplat altfel au fost când îi durea ceva și nu puteam să îi ajut pe moment”, a declarat artistul, care se bucură de faptul că are acasă o mică trupă.

„Mai nou obișnuim să cântăm împreună. Avem o mică trupă, eu la pian, Zara la tobe și Cezar la chitară. Cântăm piese Vunk pentru că m-au văzut în concerte și le plac foarte mult câteva cântece pe care le tot ascultăm și le cântăm de parcă am fi în concert”, a mai adăugat Cornel Ilie în interviu din primul număr al Revistei Zurli.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net