Ce fată frumoasă are Mirela Retegan. Maya studiază la Barcelona

Ultima actualizare:

Fiica Mirelei Retegan a fost crescută în spirit liber și independent și a învățat tot ce este mai bun de la mama ei. Maya studiază la Barcelona iar vara asta o va prinde în Bali. De ce? Ne-a povestit, cu zâmbetul pe buze, chiar mămică ei, Mirela Retegan. 

Mirela Retegan, alături de fiica ei
Mirela Retegan, alături de fiica ei

Ce fată mare și frumoasă are Mirela Retegan

„Mie îmi place să spun că o să-mi numere Dumnezeu copiii pe care i-am făcut fericiți. Există o legătură specială între mine și copii și nu prea mă văd făcând lucruri care să nu aibă legătură cu copiii.”, spune Mirela Retegan, cunoscută și drept tanti prezentatoarea din Gașca Zurli.

Citește și: Mirela Retegan are COVID: „Îmi era atât de frig, că am pus pe mine toate păturile din casă”

Când vine vorba despre fiica ei, Mirela Retegan continuă să povestească aproape cu ochii în lacrimi de fericire! La cei 52 de ani ai săi, „Tanti Prezentatoarea” este o femeie împlinită, afacerile îi merg ca pe roate, Gașca Zurli face mii de copii fericiți la toate evenimentele pe care le au în țară și în străinătate, iar relația cu fiica ei, Maya Sorian (22 ani), este ca unsă.

Iată și: INTERVIU Cum s-au salvat Mirela Retegan și "Gașca Zurli: “Au scăzut încasările cu 95%. Am murit și am înviat de câteva ori”

„Maya mă face fericită în foarte multe feluri. Maya a crescut un om atât de frumos și sunt atât de bucuroasă că o văd împlinindu-se în fiecare zi. O susțin și o ajut foarte tare, vorbim foarte mult. La începutul vacanței, în vara asta, a venit și mi-a spus că e ușor dezorientată, că nu știe ce face  și nu vede încotro s-o apuce.

Ea e puțin ruptă, fiind plecată din țară, studiază acum la Barcelona, colegii de la Barcelona rămân acolo, aici nu mai are cercul ei și era cumva la mijloc, între lumi. Mă bucur foarte tare că a luat decizia să plece să predea engleză în Bali, toată luna august! O susțin să trăiască experiențe pe care acum e momentul să le trăiască și din fericire e foarte deschisă să facă asta!”, a mărturisit, pentru Click!, fondatoarea Găștii Zurli.

Mirela Retegan va năși un cuplu de persoane cu dizabilități

Mirela Retegan este o fire sensibilă, care face multe acte de caritate și care atunci când întâlnește oameni cu greutăți și cu probleme nu poate rămâne nepăsătoare. Astfel, fondatoarea Găștii Zurli pune la cale o nuntă cum nu s-a mai văzut, la care vor participa 100 de persoane cu dizabilități, pe data de 16 iulie, la Buzău.

Mai vezi și: Vedetele și-au adus acasă copiii studenți peste hotare. Acum, în sfârșit, răsuflă ușurate

Astfel că Mirela Retegan va fi nașă pentru un cuplu care va avea parte de nunta și evenimentul vieții lor. Este vorba despre Luiza – nevăzătoare și Petruș – un bărbat în scaunul cu rotile, de la 21 de ani. Chiar săptămâna trecută, Mirela Retegan i-a dus pe cei doi la atelierul lui Florin Burescu, designerul care va fi responsabil cu rochia de mireasă a Luizei.

„Ne dorim ca nunta să fie un motiv de inspirație și petrecere pentru persoanele cu dizabilități! Vrem ca noi, ceilalți, să fim cei care facem darurile și încercăm să acoperim toate cheltuielile acestui eveniment care va mângâia multe suflete și va da speranță multor oameni, amintindu-le că dragostea există!”, povestește Mirela Retegan.

Mireasa și-a ales deja rochia însă își dorește ca mirele să o vadă exact în ziua nunții, când va păși îmbrăcată ca o prințesă la biserică.

„Noi ne-am jucat în atelierul de mirese, dar rochia rămâne o surpriză și pentru noi, și pentru Petruș, până pe data de 16 iulie, când Luiza o să intre în biserică. Petruș va avea un costum pe care-l va face tot Florin. Au luat măsurile, au discutat detaliile și sunt sigură că Florin va avea grijă să arate impecabil și costumul lui Petruș!

Am rezolvat acest capitol și sunt bucuroasă să vă spun că, la Buzău, Paula Ispas împreună cu partenerii ei, Campus Caffe, au reușit să rezolve cel mai greu lucru posibil în cazul unei nunți pentru persoane cu dizabilități: un local, un restaurant accesibil oamenilor în cărucioare rulante”, a povestit Mirela Retegan pe blogul ei.

Mirela Retegan i-a cunoscut pe Luiza și Petruș în cadrul unui proiect pe care l-a avut în această iarnă. Cei doi tineri își doreau foarte tare să se căsătorească, dar situația financiară nu le-a permis acest lucru.Norocul lor a fost Mirela Retegan care, ca prin magie, le-a ieșit în cale și a făcut totul posibil așa că pe data de 16 iulie ei își vor vedea visul cu ochii la Buzău.

„Luiza, cum vrei să fie rochia de mireasă? Rochie simplă, de prințesă? Cum o visezi?- Nu știu, doamna Mirela, că eu nu am văzut niciodată cum arată o rochie.- La buchet te-ai gândit, din ce flori?- Nu am văzut flori niciodată. Dar așa, după atingere, mi-ar plăcea să fie trandafiri, că sunt catifelați.Luiza mai are o dorință: să o vadă Petruș Buzescu doar în biserică.Luiza o să fie mireasă pe 16 iulie. I-am promis asta în februarie, când i-am cunoscut la Cheile Gradiștei. Lor tot nu le vine să creadă că li se întâmplă. Dar entuziasmul meu a cuprins pe toată lumea!”, a mai adăugat Mirela Retegan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net