Mirela Retegan și fiica ei, ca surorile în vacanța din Italia! Nu știi care-i mama și care-i fiica

Mirela Retegan (52 ani) și fiica ei, Maya Sorian (22 ani) sunt topite una după cealaltă și au o relație mamă-fiică așa cum rar se întâlnește. A devenit o tradiție ca ele să își petreacă vacanța de început de primăvară împreună, așa că au ales de această dată o destinație mai aproape de casă, Italia, acolo unde s-au bucurat să viziteze Pisa și Florența.  Mirela Retegan   a oferit detalii în acest sens!

„A visat mereu să ne îmbrăcăm la fel. Nu s-a întâmplat asta, până astăzi. Nu ne-am întâlnit nici pe aceleași măsuri și nici pe aceleași gusturi. De o vreme încoace magazinul preferat al Mayei e dressingul meu. Iar eu am învățat să cumpăr câte două produse identice, dacă vreau să le port și eu. Astăzi ne-am dat seama că avem la noi aceste haine și că putem să împlinim visul ei din copilărie. Pentru câteva ore, când mă uitam la ea, mă vedeam pe mine”, explică Mirela Retegan de ce sunt îmbrăcate mereu la fel.

„A fost drăguță reacția oamenilor când aflau că suntem mamă-fiică, iar pentru noi a fost extrem de distractiv să ne privim în vitrine și să ne vedem la dublu”, a povestit entuziasmată, Tanti Prezentatoarea de la Gașca Zurli. Cât despre alegerea pentru destinația de vacanță, Mirela Retegan le-a povestit celor care o urmăresc cât de bine s-a simțit în Italia și îi îndeamnă pe părinți să aleagă să își facă cele mai frumoase amintiri cu copiii lor, pentru că acest lucru este cea mai bună investiție în viitorul acestora.

„Eu nu rezist mai mult de o lună fără atingerea de mamă”. Așa mi-a spus Maya acum câțiva ani, când a plecat de acasă. Așa că, la o lună, găsim timp să petrecem măcar trei zile împreună. Am ales Pisa și Florența. Așa s-au potrivit biletele de avion. Direct în suflet ne-a intrat Florența! Doamne, ce bucurie de oraș! Ce bucurie de vacanță! Am povestit, ne-am plimbat, am vizitat, am gătit, am mâncat, am stat, am făcut cumpărături, am râs și am plâns. Ne-am spus tot ce aveam pe suflet și ne-am încărcat pentru încă o lună. Tot ce vor duce cu ei copiii noștri când pleacă departe și tot ce lăsăm cu adevărat când noi plecăm de tot sunt amintirile și emoțiile pe care le așează în suflet. Faceți să fie amintiri frumoase și emoții pozitive. E cea mai bună investiție pe care o puteți face în viitorul copiilor voștri. Vă spune, cu mâna pe inimă, o mamă care face asta de vreo 20 de ani. Și n-o să se oprească vreodată!”, a confirmat Mirela Retegan, care este un adevărat antrenor al părinților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net