Ce fel de mamă este Maia Morgenstern? Fiica sa face noi mărturisiri: „Suntem două pietre tari!”

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe românești. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, însă pe lângă femeie de succes, aceasta este și mama a trei copii: Tudor Isodor, Eva Lea Cabiria și mezina, Ana Isadora.

Eva Lea Cabiria a vorbit despre relația cu mama ei (Foto: Colaj Click!/Arhiva personală)
Eva Lea Cabiria a vorbit despre relația cu mama ei (Foto: Colaj Click!/Arhiva personală)

Recent, fiica cea mijlocie a actriței a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa. Atât Cabiria cât și Maia Morgenstern sunt femei cu o personalitate puternică, motiv pentru care deseori apar mici conflicte între cele două. Cum este relația lor și cum reușesc să treacă peste momentele tensionate a povestit chiar fiica actriței.

Cabiria: ,,Încerc să o ascult, să o înțeleg”

Eva Lea Cabiria are 24 de ani și s-a născut în urma relației pe care mama sa a avut-o cu actorul András István Demeter. Tânăra moștenește talentul părinților săi, ajungând să termine în anul 2021 Facultatea de Teatru din Cluj Napoca, cu note de 10.

Invitată în cadrul emisiunii ,,Prietenii de la radio”, tânăra a discuta pe tema mai multor subiecte, printre care s-a numărat și relația pe care o are cu mama sa. Potrivit mărturisirilor Cabiriei, certurile între mamă și fiică sunt inevitabile, însă fiecare împăcare este presărată de lacrimi și sinceritate.

Sunt o fiică rebelă! Când se enervează Maia Morgenstern mă sperii, ca orice copil al părintelui său! Mă sperii, dar în același timp încerc să o ascult, să o înțeleg, fac eforturi active de a comunica bine cu ea, de a-i fi alături, de a-i fi confidentă, de a fi prezentă și cu mintea, și cu sufletul acolo. Simt că mama are nevoie de cineva care să fie acolo, tot timpul indiferent de orice!

Suntem două pietre tari, ne cam batem cap în cap și este posibil să fi fost așa de când eram mică, doar să nu-mi amintesc eu foarte bine lucrurile. E așa o chestie stoică între noi, adică ne certăm – și chiar ne certăm! – și avem stiluri similare de abordare a unei situații… Dar nu mă plâng. Neapărat! Însă la final plângem. Nu e o ceartă cu țipat, e mai degrabă o discuție în contradictoriu, cu argumente pro și contra, pe ton ferm și uneori ridicat, dar până la urmă se ajunge undeva și abia apoi e consumul emoțional. Iar împăcarea vine cu lacrimi!”, a povestit Cabiria la Radio România Actualități.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net