Imagini rare cu Mirela Retegan, în costum de baie. Cum arată, la 53 de ani, prezentatoarea de la Gașca Zurli

Mirela Retegan (52 ani) este ambasadorul faptelor bune. Tanti prezentatoarea de la Gașca Zurli a plecat pentru două zile la Păltiniș, acolo unde a îmbinat utilul cu plăcutul.

Mirela Retegan, super sexy la 53 de ani!

După ce a schiat pentru persoanele cu dizabilități și și-a făcut treaba bine pe pârtia de schi, susținând echipa pentru care pledează, Mirela Retegan a găsit și momentul ei de răsfăț și relaxare. Sunt rare momentele în care vedeta se expune în costum de baie însă acum a găsit clipa potrivită: o baie într-o piscină descoperită, încălzită, cu un peisaj de vis, zăpadă peste tot, ceva feeric. La 53 de ani, Mirela Retegan este într-o formă de zile mari și asta se poate cu ochiul liber din fotografiile postate de prezentatoarea Găștii Zurli pe rețelele de social media.

Muncește mult, este foarte activă, aleargă dintr-un oraș în altul, de la un eveniment la altul și nu stă locului deloc, ceea ce o menține cu un tonus de invidiat și o energie debordantă.

„Am fugit 2 zile la Păltiniș să susțin echipa Caiac Smile pe pârtia pe care schiază  persoanele cu dizabilități și am găsit liniște să pregătesc desfășurătorul pentru Concentrează-te pe tine! E o altfel de conferință în care aduc pe aceeași scenă oamenii cu care eu m-am antrenat în ultimii 6 ani să devin cea mai bună variantă a mea. Mă bucur că pot să dau încredere femeilor să nu renunțe la ele atunci când se simt copleșite de greutăți. Conferința face parte din campania Adoptă o mamă, aflată la ediția a VIII-a. Toate detaliile sunt pe www.fundatiazurli.ro, ne-a declarat pentru Click!, Mirela Retegan.

„După cele trei spectacole de ieri din Târgu-Mureș și sutele de întâlniri unu la unu de la autografe, astăzi, o piscinuță în vârful muntelui a fost tare binevenită aici, la Păltiniș. De mâine o să-mi înghețe fundul pe pârtie, la propriu, urmărind activitatea monitorilor Caiac Smile care organizează taberele de schi pentru persoane cu dizabilități. Și tot mâine voi urca, din nou, pe schiuri. Să-mi țineți pumnii! Sper că e ca mersul pe bicicletă, ce se învață o dată și nu se mai uită niciodată”, a postat Mirela Retegan.

„La 35 de ani eram atât de nemulțumită de mine…”

Mirela Retegan a pornit a VIII-a ediție a campaniei Adoptă o mamă, program care ajută mamele aflate în situații speciale. Asumată și mereu spunând lucurilor pe nume, Mirela Retegan  a dezvăluit cum a reușit să ajungă stăpână pe viața ei și cum poate, la rândul său, să ajute alte femei care au probleme și rămân blocate în situațiile pe care le văd fără sfârșit.

„Cele mai multe femei „mor” pe la 35 de ani. Cele mai multe femei care s-au măritat, au făcut copii, s-au descurcat mai mult singure și cu casă, și cu copiii și  poate, chiar și cu facturile, se trezesc pe la 35 de ani epuizate, dezorientate, fără vreo motivație să facă pentru ele ceva. Blocate în rolul de ființă care îi susține pe toți, mai puțin pe ea. Mă uit la prietenele mamei mele. Și la multe femei din generația mea. Ele au mers mai departe prin viață, în timp ce bucuria a plecat din viața lor. Încep să se resemneze, să-și pună speranțele în copii și să accepte că așa o să fie viața lor de acum încolo. Am fost și eu în acel punct. Și am stat acolo aproape 10 ani, convinsă fiind că atâta pot. La 35 de ani eram atât de nemulțumită de mine, că mi-e greu să descriu în cuvinte.

„Nu am cerut ajutor nimănui”

Dar știam că am de îngrijit o casă, de crescut un copil, de protejat o relație… nu mai puteam să văd dincolo de aceste priorități din viața mea. Am început să mă îngraș, să mă ascund de cei din jur, să îi mint pe toți, chiar și pe mine. Din afară, toată lumea ar fi spus că am tot ce mi-aș dori în viață. Aveam grijă să le prezint ceea ce îmi doream să vădă. Nu am cerut ajutor nimănui, nu mi-am recunoscut nici măcar mie adevărata groapă în care singură mă îngropasem. Am reușit să ies de acolo și să fiu din ce în ce mai bună cu mine, cu copilul meu, cu oamenii pe care îi iubesc, cu cei cu care lucrez. Sunt mai stăpână ca oricând pe viața mea și aș vrea să le spun tuturor mamelor blocate în tot felul de probleme, că dincolo de ele e toată viața lor.

Astăzi, vin din nou la voi și vă rog să intrați alături de mine în campania Adoptă o mamă. E cea mai mare și cea mai frumoasă campanie din România care vizează mamele aflate în situații speciale. Luna martie o dedicăm tuturor femeilor dar, în special, mamelor care au fugit din calea agresorilor, mamelor care au avut neșansa să se nască și să trăiască într-o familie săracă de la țară, mamelor care provin din centre de plasament, celor care stau la căpătâiul copilașilor care suferă de boli grele, mamelor care și-au părăsit familiile că să poată aduce pe lume copii pe care nu și-i dorea nimenea”, a mai adaugat Mirela Retegan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net