Claudiu Bleonț s-a mutat la Beliș. Cum și-a convins soția cu 17 ani mai tânără. «Simțeam că mă usuc»


    Claudiu Bleonț a convins-o cu greu pe Iulia să se mute la Belișfoto: arhiva personală/Facebook
Claudiu Bleonț a convins-o cu greu pe Iulia să se mute la Belișfoto: arhiva personală/Facebook

Pentru Claudiu Bleonț, candidatura la primăria comunei Beliș, din județul Cluj, n-a fost deloc un moft trecător. Actorul s-a mutat cu totul în localitatea ardeleană și este decis să-și încercde din nou norocul la primărie, în condițiile în care primarul ales are mari probleme cu legea. Cel mai greu pentru Claudiu Bleonț a fost să-și convingă soția cu 17 ani mai tânără că viața lui are mai mult sens la Beliș.

Claudiu Bleonț (61 de ani) a dezvăluit, într-un interviu pentru OK! Magazine, că s-a mutat la Beliș, una dintre cele mai importante zone turistice ale județului Cluj, chiar dacă, în septembrie, a pierdut alegerile locale în fața primarului penal al localității.

”Am ieşit pe locul al doilea, cu o treime din procente. Majoritatea l-a votat pe vechiul primar, în ciuda faptului că acesta a primit o condamnare penală pentru dare de mită şi, în consecinţă, a fost suspendat. Dar aştept scrutinul de peste 6 luni, răstimp în care există un primar interimar, iar eu sunt consilier local. Deci povestea nu s-a încheiat”, a explicat Claudiu pentru sursa citată.

Astfel, după ce inițial a locuit în pensiunea unor prieteni, acum Claudiu își caută o casă de închiriat în Beliș, pentru că planurile lui sunt de lungă durată. E drept că la început nu s-a gândit că lucrurile vor evolua în această direcție.

”Iniţial, mă vedeam făcând tot teatru la Beliş, dar cu copiii, învăţându-i disciplină, memorie, gest, postură. Cu atât mai mult cu cât am descoperit că, la 12 km de Beliş, s-a mutat şi o altă fostă colegă de-a mea, Felicia Şerbănescu, fostă prim balerină la Oleg Danovski din Constanţa, şi vorbea de un proiect de dans pentru copii. Deci căutam soluţii pentru acest loc din care m-am hotărât să nu mai plec. Şi dintr-o dată a venit întrebarea: „De ce nu candidezi la primărie?“. Atunci am simţit că sunt martorul unui semn divin şi că am nevoie de o echipă care să mă susţină, o echipă cu oameni care au expertiză în fonduri europene, în administraţie”, a explicat actorul.

Iulia, soția lui Claudiu Bleonț, s-a lăsat greu convinsă

Dacă pentru Claudiu, decizia de a-și muta viața la Beliș a venit firesc, nu la fel s-au întâmplat lucrurile cu soția acestuia, Iulia Lazăr (44 de ani), actriță la Teatrul Național din Craiova. Claudiu și Iulia au împreună o fiică în vârstă de 7 ani, Eva.

”Am avut unele discuţii. Ea e mai tânără cu 17 ani decât mine şi tocmai a făcut un rol extraordinar la Radu Afrim, în «Casa suricatelor». I-am spus: «Iulia, tu negociază-ţi punctul tău de vedere, vârsta ta, proiectul tău de viaţă. Eu trebuie să rămân prins de mine». La un moment dat, s-au produs fricţiuni între noi, ca familie, după ce eu i-am spus că nu mai vreau să cobor de aici, de la Beliş. I-am spus franc: «Dacă vrei să ai un tată viu pentru Eva, lasă-mă aici. Dacă vrei un tată mort, mă întorc la felul de-a fi la care am fost.» Simţeam că mă usuc! Şi, cu gândul la noi trei, am simţit că trebuie să fac ceva să supravieţuiesc. Ca să supravieţuiesc nu teatrul e important, ci să supravieţuiesc ca om, ca fiinţă umană. Am nevoie de natură!”

Citește și:

Claudiu Bleonț vrea să renunțe la actorie si să devină primar într-o localitate din Apuseni

Din fericire, Iulia, cea de-a patra soție a actorului, l-a înțeles, iar acum viața familiei lor se desfășoară între Beliș, București și Craiova.

”Da, am dus şi am avut şansa respectului, a înţelegerii şi a susţinerii ei după un moment dramatic, traumatizant pentru ea. I-am spus că nu ne despărţim, doar ne extindem familia, câştigăm încă un loc în care eu pot să exist. Mă întreba lumea: «Şi n-o să mai joci?». O să joc dacă e necesar, când o să-mi permită timpul. Momentan mi-am schimbat locaţia.”

Citește interviul integral pe Okmagazine.ro.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg