Cum a cerut-o Dan Badea în căsătorie pe soția sa, Mădălina. Ce a vrut comediantul să facă inițial

În urmă cu 7 ani, în 2017, Dan Badea s-a căsătorit cu Mădălina. A cerut-o pe partenera sa de viață într-un restaurant din Las Vegas, însă, cererea în sine a fost o aventură, căci el avea cu totul alt plan. Comediantul a povestit recent în emisiunea „Vacanță de Vedetă” cum s-a întâmplat totul.

Cum a cerut-o Dan Badea în căsătorie pe soția sa, Mădălina / foto: Instagram
Cum a cerut-o Dan Badea în căsătorie pe soția sa, Mădălina / foto: Instagram

Dan Badea s-a recăsătorit cu Mădălina în 2017, la aproximativ 3 ani de la divorțul de Lora. Cei doi și-au unit destinele tocmai în Las Vegas. În emisiunea „Vacanță de Vedetă”, soția comediantului a dezvăluit că totul a fost așa cum visa și își dorea.

„Așa cum visam și cum speram. Cum îmi doream. Sincer, mă gândeam când o să mă ceară, nu știam exact. (...) Deja aveam aproape un an și jumătate împreună (...) A fost foarte bine că a așteptat, pentru că a făcut-o ca la carte. Adică a ales un loc foarte bun, restaurantul din Bellagio (n.r. în Las Vegas), în față sunt fântânile, la ora 8 încep fântânile. Amalia Năstase parcă ți-a zis de restaurant”, a spus Mădălina Badea.

Cum a vrut, de fapt, Dan Badea să o ceară în căsătorie pe Mădălina

La rândul său, Dan Badea a mărturisit că el avea, de fapt, alt plan. Actorul și-ar fi dorit să o ceară în căsătorie la Grand Canyon, în SUA, însă, a amânat planul din cauza faptului că partenera sa avea frică de înălțimi. „Eu aveam inelul la mine, l-am avut și în Grand Canyon. (…) Ea are frică de înălțime”, a povestit Dan Badea.

Prin urmare, a trebuit să se reorienteze rapid și a obținut o rezervare la restaurantul pe care îl sugerase Amalia Năstase. Într-un final, „destinația” a fost în fața restaurantului din Bellagio, Las Vegas, și totul a avut un final fericit. „Am reușit să fac o rezervare, că nu era ușor. Am intrat și am zis că aici”, a mai adăugat Dan Badea.

Dan Badea și Mădălina Drăghia s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel, pe Arias. De-a lungul timpului, aceștia au avut o relație discretă. La trei ani de la cununia civilă, actorul a simțit că dorește să o ceară, din nou, în căsătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net