Dragos Bucur i-a exasperat pe colegii din juriu. Momentul în care aceștia pleacă din emisiune

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Ediția de vineri, 18 februarie a emisiunii "Românii au talent" a fost una reușită. Nu au lipsit concurenții îndrăzneți, numerele spectaculoase și nici momentele savuroase de la masa juriului. 

Dragoș Bucur i-a alungat pe colegii de juriu de la pupitru Sursă: captură video PRO TV
Dragoș Bucur i-a alungat pe colegii de juriu de la pupitru Sursă: captură video PRO TV

Dragoș Bucur s-a adaptat repede posturii de jurat și deja pare să le facă zile grele colegilor de juriu. Prezentatorul a devenit nostalgic după numărul unui concurent și și-a amintit că în tinerețe a jucat într-o piesă de teatru în care a interpretat celebra piesă Caruso.

Pentru a demonstra că încă se pricepe la cântat, Dragoș a început să fredoneze piesa, spre amuzamentul colegilor din juriu. Amuzamentul s-a transformat încet, încet în iritare căci Dragoș a continuat recitalul și cu pasaje de muzică populară. 

Mihai Bobonete și Andi Moisescu s-au declarat uimiți, dar nu într-un sens pozitiv, de vocea lui Dragoș și au decis să părăsească pupitrul. SIngurul spectator care a rămas alături de Dragoș până la final a fost Andra. Când a observat că ceilalți doi jurați au părăsit încăperea, actorul a întrebat pe un ton amuzat: “Ăștia au plecat de teamă că mai cânt ceva?”

Andra este încântată de noua componență a juriului 

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt noii jurați ai emisiunii. Ei i-au înlocuit pe Florin Călinescu, care a decis să se dedice unui proiect personal și pe actrița Alexandra Dinu. Andra este foarte încântată de noua componență a juriului și susține că Dragoș și Mihai aduc un suflu nou formatului emisiunii și contribuie la atmosfera relaxantă. 

"Dragoș este un om foarte cald și luminos, iar Mihai este, evident, amuzant și plin de viață, așa cum publicul îi cunoaște deja din proiectele de succes care le-au adus notorietate. Cred că vor aduce un aer proaspăt formatului în acest sezon", declara Andra, într-un interviu recent. 

Mihai Bobonete, criticat pentru comportamentul afișat la "Românii au talent"

MIhai Bobonete a fost deja ținta atacurilor unor internauți care l-au criticat pentru modul în care s-a comportat cu unul dintre concurenții emisiunii, tânărul Alexandru Pârgaru. Mihai nu a răspuns acuzațiilor, însă Alexandru s-a arătat dezamăgit de experiența trăită pe scenă și nu-l va ierta pe Mihai pentru atitudinea avută. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net