Drama care i-a marcat existența Anei Morodan. „Contesa digitală” avea doar 3 ani în acel moment: „Au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață”

Ultima actualizare:

Ana Morodan și-a luat inima în dinți și a vorbit despre cele mai mari traume care i-au marcat existența și au lăsat urme adânci în sufletul ei. Una dintre ele s-a petrecut în copilărie, când la o vârstă fragedă a aflat că cea care i-a dat viață suferea de cancer. 

Ana Morodan / foto: Arhiva Click!
Ana Morodan / foto: Arhiva Click!

Viața „contesei digitale” s-a schimbat radical în urma scandalului mediatic izbucnit după ce oamenii legii au prins-o conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. În urma acestui episod neplăcut, perspectiva asupra vieții s-a schimbat mult pentru Ana Morodan. 

Ana Morodan: „Nu mai putea să fie foarte grijulie cu copilul”

Vedeta a povestit că avea abia 3 ani când mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Și cu toate că s-a vindecat, acea experiență a lăsat urma adânci în sufletul Anei. 

„Mama mea este de profesie educatoarea. A fost o femeie foarte elegantă, de o eleganță clasică. Cred că se vede și în stilul meu vestimentar. L-am preluat de la ea. Când aveam eu 3 ani, a fost diagnosticată prima oară cu cancer la creier. Pe vremea aceea nimeni nu i-a dat nicio șansă că o să trăiască, chiar au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață. Ea a supraviețuit, dar felul în care s-a recuperat nu a fost unul ușor pentru că era un alt acces la medicină. Și atunci ea nu a fost neapărat o mamă foarte înțelegătoare pentru că nu mai era echipată nervos. Nu mai putea să fie foarte grijulie cu copilul, pentru că ea avea o problemă de sănătate. A fost greu de dus”, a povestit aceasta în podcastul „În Oglindă”. 

A luat viața în piept de la vârsta de 15 ani 

Ana Morodan a dezvăluit faptul că era doar o adolescentă atunci când a decis să plece de acasă. Acum, ajunsă o femeie matură și de succes, consideră că o astfel de vârstă este prea mică încât un copil să își croiască de unul singur un alt drum în viață. 

„Fiecare avem poveștile noastre de viață. Eu cred că e important ca oamenii să înțeleagă că nici persoanele care trăiesc în ochii publicului nu au aceste vieți perfecte. Și noi avem în spate niște istorii, povești, niște lucruri care ne lasă traume, urme, răni în suflet și care ne impactează de-a lungul timpului și în viața de adult. În multele conferințe de business unde sunt speaker încep să le spun că eu m-am mutat singură la 15 ani. Am avut situații când toată sala a început să aplaude. Și cumva eu mă gândeam cum niciunul de aici nu se gândește de ce un copil se mută singur la 15 ani. Nu e bine. E ceva în neregulă. Să ne revenim.

Fără drame, fără plânsete, eu sunt de părere că la un moment dat în viață, tu ești responsabil pentru ceea ce devii. Nu au fost tot timpul perioade plăcute în viața mea de familie când am fost copil sau adolescentă. Au fost și perioade mai grele, perioade mai tensionate, mai complicate care pentru un copil sunt greu de dus. Te impactează fără să îți dai seama și la un moment dat te trezești, peste 10, 15 ani că ies la suprafață și nu știi ce ți se întâmplă. Și mergi, te cauți, te duci la psihologi, faci crize de anxietate, îți pui întrebări și te apucă depresiile. Asta e aventura superbă a vieții”, a mai povestit ea în cadrul aceluiași podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net