Războinica Elena Matei a rămas cu probleme de sănătate din cauza Survivor: «Când am ieșit din concurs aveam 38 de kilograme»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Elena Matei, fost concurentă în echipa Războinicilor de la Survivor a fost eliminată rapid din competiție, însă și acum suferă consecințele nefaste ale traiului din Republica Dominicană. Tânăra a povestit despre experiența trăită și a dezvăluit câți bani a primit pentru participarea la concurs. 

Elena Matei a investit toți banii câștigați în afacerea ei
Elena Matei a investit toți banii câștigați în afacerea ei

Elena Matei s-a întros în România rapid pentru că nu a putut face față vreme îndelungată condițiilor potrivnice din Republica Dominicană. Tânăra a povestit că, deși a trecut ceva timp de când a revenit la vechile obiceiuri, organismul ei nu s-a refăcut complet și încă se confruntă cu probleme de sănătate.

Citește și: Ce a făcut Elena Matei cu banii de la Survivor 

Elena a dezvăluit că a revenit în România cu dureri serioase la nivelul membrelor inferioare din cauza probelor solicitante la care a participat. Mai mult, lipsa hranei sau consumarea unei cantități mici de mâncare a avut un efect vizibil asupra ei. Când a intrat în concurs avea 42 de kilograme, iar când a ajuns în România cântărea nici mai mult nici mai puțin de 38 de kilograme. Din fericire, Elena a reușit să câștige înapoi kilogramele topite în Dominicană, iar în prezent cântărește 47 de kilograme.

„Menstruația nu mi-a venit nici acum… din ianuarie. Așadar, încă sunt dereglată hormonal. E greu să-ți revii. Am fost la medic. Am fost și în Dominicană la spital, am făcut ecografii și tot ce era de făcut. Urmez tratament și beau multă apă. Când am ieșit din competiție aveam vreo 38", a povestit Elena.

Elena Matei a investit toți banii în pasiunea pentru gătit

Elena a spus și care este suma de bani pe care a câștigat-o pentru participarea la concurs și în ce a investit banii primiți de la trustul de pe Pache Protopopescu. Tânăra este pasionată de gătit, așadar și-a creat un vlog culinar în cadrul căruia împărtășește doritorilor secrete gastronomice.

Așa cum este normal, orice bucătar iscusit trebuie să aibă ustensilele potrivite. Asta și-a spus și Elena! Ea a investit aproape cei 10.000 de euro primiți în diferite articole care îi vor fi foarte utile în bucătărie! 

Vezi și: Elena Matei, despre experiența Survivor

„Nu prea pot să vă spun cât am câștigat. Mii de euro, până în 10.000 euro, da. I-am investit în ingrediente, în ustensile, în renovarea bucătăriei, în mașină… să o pun pe picioare. Mi-am făcut vlog, am postat despre Survivor, urmează să postez și rețete, fac un cooking show, am multe planuri.

Am plecat la Survivor cu un scop: să pot să-mi duc afacerea mai departe, să pot să fiu independentă, să nu mai stau să lucrez pentu ceilalți. Că dacă lucrez 17 ore pentru altcineva, pot face și pentru mine. În continuare fac torturi și prăjituri. Toți banii pe care i-am câștigat i-am investit în asta, nu i-am dat pe prostii”, a declarat Elena, conform Fanatik.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net